Αποτελεσματική φροντίδα για πρόσωπο και χέρια!

Βιβή Αγγελάκη
Αποτελεσματική φροντίδα για πρόσωπο και χέρια!

Bepanthol Κρέμα Ultra Προσώπου Θρέψης & Αναδόμησης 50ml και δώρο Bepanthol Κρέμα Χεριών 50ml

Η επιδερμίδα του προσώπου μας και των χεριών μας χρειάζεται μια extra φροντίδα ειδικά τώρα το χειμώνα. Η Κρέμα Bepanthol Ultra Προσώπου Θρέψης & Αναδόμησης θα ενισχύσει την επιδερμίδα σας εσωτερικά, καθώς περιέχει προβιταμίνη Β5 η οποία ενισχύει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος και ενυδατώνει βαθιά και βιταμίνη Ε που αποτελεί το βασικό σύμμαχο στην αντιγήρανση της επιδερμίδας.

bepanthol800x600 e841d

Παράλληλα, σε συνδυασμό με άλλα συστατικά της, όπως το madecassoside, που συμβάλλει αποτελεσματικά στην ελαστικότητα και αντοχή της επιδερμίδας και την προστατεύει μακροπρόθεσμα, τη glycerine, lactate και glycin που παρέχουν εντατική ενυδάτωση και μειώνουν την αίσθηση τραβήγματος στο δέρμα, τη βιταμίνη Β3 που είναι ρυθμιστικός παράγοντας των φυσικών λιπιδίων της επιδερμίδας και προστατεύει την επιδερμίδα από την ξηρότητα και τα ceramides που αποτελουν φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, το δέρμα διατηρείται πιο σφριγηλό, ελαστικό και λείο.


Παράλληλα θα πάρετε δώρο και την κρέμα χεριών Bepanthol, που προσφέρει αποτελεσματική φροντίδα για τα χέρια, κάθε μέρα. Η Προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει και προωθεί την ανάπλαση του δέρματος.


Δερματολογικά ελεγμένα - Απορροφώνται εύκολα και δεν αφήνουν λιπαρότητα. Πρέπει να φυλάσσονται σε θερμοκρασία μικρότερη των 30°C.


Βρείτε τη σούπερ προσφορά στο otcpharmacy.gr με έκπτωση 50% ενώ με ένα κλικ στο παρακάτω link θα έρθει στην πόρτα σας!

http://www.otcpharmacy.gr/bepanthol-ultra-50ml-18196.html?utm_source=queen&utm_medium=referral&utm_content=bepanthol_ultra_set&utm_campaign=otc_product_day