Η Lily Collins τολμά: Έκοψε τα μαλλιά της αγορίστικα και δείχνει πιο sexy από ποτέ!

Βιβή Αγγελάκη
Η Lily Collins τολμά: Έκοψε τα μαλλιά της αγορίστικα και δείχνει πιο sexy από ποτέ!

Δείτε το νέο της hairlook!

Η Lily Collins τολμά τις αλλαγές και φυσικά τις υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο! Τι κι αν είναι μόλις 25 ετών, η Lily ξέρει να ξεχωρίζει και να πειραματίζεται με την εμφάνισή της, προτρέποντας με τον τρόπο της, όλες εμάς να βγούμε από τα στερεότυπα και να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, κάτι, που πραγματικά θα ανανεώσει το στιλ μας!

Η όμορφη ηθοποιός που εδώ και κάμποσο καιρό είχε υιοθετήσει το καρέ (παλαιότερα πιο μακρύ, τους τελευταίους μήνες πιο κοντό) έκανε τη μεγάλη αλλαγή, κόβοντας τα μαλλιά της αγορίστικα!

lily-collins-hair-24feb15-01 bd99a

Το ντεμπούτο της, με το νέο shaggy pixie κούρεμά της - που προσωπικά λάτρεψα- έκανε, στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair Oscars party, κλέβοντας πραγματικά τις εντυπώσεις!

lily-collins-new-short-haircut-w540 24993

Τόσο το νέο της undone hairlook, όσο και το υπέροχο see-through Zuhair Murad φόρεμά της, την ανέδειξαν όχι άδικα, σε μια από τις πιο sexy παρουσίες της βραδιάς!

lily-collins-hair-24feb15-06 46b72

Το beauty look της, συμπλήρωναν τα παχιά, έντονα φρύδια της, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους, nude glam τόνους, δημιουργώντας στα μάτια το smokey eye look και φορώντας στα χείλη της nude απόχρωση.

lily-collins-hair-24feb15-03 5184c


Πραγματικά εντυπωσιακή!

lily-collins-hair-24feb15-24 af85d