Να γιατί η Taylor Swift δεν αποχωρίζεται ποτέ τις αφέλειές της!

Βιβή Αγγελάκη
Να γιατί η Taylor Swift δεν αποχωρίζεται ποτέ τις αφέλειές της!

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε μόνοι σας!


Μπορεί το βάρος αυτή την εβδομάδα να έχει δοθεί στα βραβεία Oscar και στις εμφανίσεις των stars στο κόκκινο χαλί, όμως, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο Λονδίνο, οι αγαπημένες μας celebrities έδωσαν το «παρών» στα Elle Style Awards 2015! Η Αγγλική πρωτεύουσα γέμισε με it-girls που πραγματοποίησαν άψογες εμφανίσεις. Έτσι, μεταξύ άλλων είδαμε, τις Cara Delevingne, Rosie Huntington-Whiteley, Olivia Wilde, Alexa Chung, Diane Kruger και την αγαπημένη πολλών, Taylor Swift!

Η εμφάνιση της 25 χρονης star πραγματικά μας ξάφνιασε, αφενός με την τολμηρή, Julien Macdonald, δημιουργία της σε απίστευτο πράσινο χρώμα, αφετέρου με το beauty look της.

taylor-swift-2015-elle-style-awards-in-london 1 a5988

Πραγματικά, είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, που βλέπουμε την pop τραγουδίστρια χωρίς αφέλειες και τα κλασσικά waves στο hairlook της και ιδού το αποτέλεσμα!

9787-taylor-swift-attends-the-elle-style-893x0-1 6a376


Η Taylor επέλεξε να ισιώσει τα μαλλιά της- τα οποία ήταν λίγο πιο κοντά από την τελευταία δημόσια εμφάνισή της- και να φέρει πίσω τις αφέλειές της, δημιουργώντας ένα slicked hairstyle. Χωρίς αφέλειες και με τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω από τα αυτιά της, φάνηκε, δυστυχώς για εκείνη, το μεγάλο μέτωπό της...

wrtyrt bc2c5


Μήπως έτσι εξηγείται το γεγονός ότι η Taylor δεν αποχωριζόταν ΠΟΤΕ έως τώρα τις αφέλειές της;