Άμεση αντιρυτιδική φροντίδα με την Vichy Liftactiv Supreme- και σε απίστευτη τιμή!

Άμεση αντιρυτιδική φροντίδα με την Vichy Liftactiv Supreme- και σε απίστευτη τιμή!

Αν ο χρόνος έχει αρχίσει να αφήνει τα σημάδια του στο πρόσωπό σας, λάβετε τα μέτρα σας!

Η Vichy, έχοντας μελετήσει σε βάθος τον μηχανισμό που προκαλεί τη γήρανση της επιδερμίδας και έχοντας βρει τα πιο δραστικά συστατικά που μπορούν όχι απλά να τα σταματήσουν αλλά και να τα διορθώσουν, δημιούργησε ένα πραγματικά θαυματουργό προϊόν: η Vichy Liftactiv Supreme κάνει άμεσα την επιδερμίδα λεία και λαμπερή, χάρη στην Τεχνολογία 3D οπτικής διόρθωσης ενώ μέχρι το τέλος της ημέρας η επιδερμίδα όχι απλά αποκτά περισσότερη λάμψη αλλά εμφανίζεται και 16,4% πιο σφριγηλή!

Το πρόσωπο διατηρεί τη νεότητά του, χάρη στην τεχνολογία Dayproof με Καφείνη (αποσυμφoρητική δράση) και Αδενοσίνη (αντιρυτιδική δράση).
1 μήνα μετά: H επιδερμίδα γίνεται 32% πιο σφριγηλή. Ακόμα και οι πιο έντονες ρυτίδες επανορθώνονται, χάρη στη σύνθεση με Ραμνόζη 5% (ισχυρή αντιγηραντική δράση) και Νεοεσπεριδίνη (αντιοξειδωτική δράση) για ολικό αποτέλεσμα lifting!


Τα ακόμα καλύτερα νέα: με ένα κλικ μπορείτε να την αποκτήσετε με έκπτωση 30% από το otcpharmacy.gr, το αγαπημένο online shop των beauty addicts,και πιο συγκεκριμένα, με ένα κλικ εδώ http://www.otcpharmacy.gr/vichy-liftactiv-supreme-17286.html?utm_source=queen&utm_medium=referral&utm_content=vichy_liftactiv_supreme&utm_campaign=otc_product_day