Άλλη μια εμφάνιση της Margot Robbie που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε!

Βιβή Αγγελάκη
Άλλη μια εμφάνιση της Margot Robbie που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε!

Ακόμη και μετά τα Oscars η Margot συνεχίζει να εντυπωσιάζει...

Ήταν σίγουρα μια από τις παρουσίες που απροσδόκητα εντυπωσίασε και έκανε πολλούς- όπως και εμάς- να μιλάμε για τη βασίλισσα της βραδιάς των Oscars. H Αυστραλιανή ηθοποιός, Margot Robbie, έκλεψε τις εντυπώσεις με την απίστευτη εμφάνιση και έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μανιωδώς!

Τόσο η εντυπωσιακή ενδυματολογική επιλογή της, όσο και τo beauty look της ήταν αξιοζήλευτα και την έκαναν να ξεχωρίσει ανάμεσα στις άλλες διάσημες κυρίες.

Η Margot όμως, ήρθε για να μείνει και φυσικά να συνεχίσει τις υπέροχες και πάντα κομψές εμφανίσεις της. Αν και μόνο 24 ετών, η Margot ξέρει από στυλ και το αποδεικνύει. Στην εμφάνισή της, λοιπόν, στο βραδινό τηλεοπτικό show Tonight Show Starring Jimmy Fallon, η νεαρή ηθοποιός μας έκανε να ζηλέψουμε- εκτός των άλλων- και το υπέροχο hairstyle της.

margot-robbie-braid-wrapped-hairstyle-jimmy-fallon-w540 89e20

Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη, η όμορφη ηθοποιός έλαμπε μέσα στην ολόσωμη φόρμα της, που διέγραφε το καλλίγραμμο σώμα της.

Margot-Robbie-In-Peter-Pilotto-The-Tonight-Show-Starring-Jimmy-Fallon 21f1a

Η ίδια ακολουθώντας την πιο hot τάση στα μαλλιά για το 2015, έχει υιοθετήσει εδώ και κάμποσο καιρό ένα elegant μακρύ καρέ (lob), το οποίο υποστηρίζει και αναδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Φυσικά, στην προχθεσινή της εμφάνιση εκτός από το απλό αλλά chic beauty look της, τα μαλλιά της ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση.

jhvrbqaetlvq 62985

Η Margot με τη βοήθεια της hairstylist, Sarah Potempa, έκανε ένα απίστευτο χτένισμα με βαθιά χωρίστρα στη μέση: ένα χαμηλό διπλό κότσο- κοτσίδα με γαλλικές πλεξίδες να το πλαισιώνουν, ενώ στο πρόσωπό της έπεφταν χαλαρά τουφάκια και από τις δύο πλευρές!

ectertvwrt ac01e


Πραγματικά εντυπωσιακό hairstyle. Εσείς τι λέτε;

Διαβάστε ακόμη:

No makeup, no problem για την Diane Kruger

Η Lily Collins τολμά: Έκοψε τα μαλλιά της αγορίστικα και δείχνει πιο sexy από ποτέ!