Ξεχάστε τη Michelle Williams που ξέρατε! Το νέο της hairlook είναι απλά εντυπωσιακό

Βιβή Αγγελάκη
Ξεχάστε τη Michelle Williams που ξέρατε! Το νέο της hairlook είναι απλά εντυπωσιακό

Πραγματικά λαμπερή


Είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς αλλά παράλληλα και μια από τις πιο όμορφες παρουσίες του Hollywood, που σίγουρα δε φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνιση της! Η Michelle Williams ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που πειραματίζονται πολύ με την εμφάνισή τους και φυσικά, το πρώτο πράγμα που αλλάζουν πάνω τους, είναι τα μαλλιά τους!

Έτσι, πολλές φορές έχουμε δει την 34χρονη πλέον ηθοποιό να αλλάζει τόσο το μήκος των μαλλιών της, όσο και το χρώμα τους, υποστηρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις όποιες αλλαγές. Η τελευταία της φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού Elle Uk πραγματικά μας εντυπωσίασε.

hgdfqcweyr 2d71a

Πιστή στο καρέ, που εδώ και κάμποσο καιρό έχει υιοθετήσει για τα μαλλιά της, η όμορφη ηθοποιός άλλαξε το χρώμα τους. Από ξανθιά, η Michelle τόλμησε να ανοίξει πιο πολύ το χρώμα των μαλλιών της και να γίνει σχεδόν ασπρομάλλα, θα λέγαμε!

3466g456 92a70


Χαμογελαστή, με natural makeup look και με την επιδερμίδα της να λάμπει, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό του Εlle για το τεύχος του Απριλίου, δείχνοντας πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Τόσο το νέο χρώμα στα μαλλιά της- που λίγες γυναίκες καταφέρνουν να υποστηρίξουν- όσο και το undone hairstyle που αναδείκνυε το καρέ της, μας έκανε να τη ζηλέψουμε!

5t6735673456 f8cff


Η ίδια στη συνέντευξή της μίλησε για τις δύσκολες ισορροπίες που κρατά στη ζωή της, μετά τον ερχομό της κόρης της και το διπλό ρόλο της, ως μητέρα και ηθοποιός. «Νιώθω ότι μεγαλώνω σωστά την κόρη μου, όταν δε δουλεύω. Στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, προσπαθώ να κάνω δύο πράγματα ταυτόχρονα και αυτό είναι που με κάνει συνεχώς να αισθάνομαι εξαντλημένη!»

wteywrty 551ee


Βέβαια, η αλήθεια είναι πώς ξέρει να κρύβει καλά την κούραση της γιατί πραγματικά στη φωτογράφιση έλαμπε!

Διαβάστε ακόμη:

Άλλη μια εμφάνιση της Margot Robbie που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε!

No makeup, no problem για την Diane Kruger