Λαμπερό χαμόγελο και βαθύτερος καθαρισμός στα δόντια σας με την ιδανική οδοντόβουρτσα!

Βιβή Αγγελάκη
Λαμπερό χαμόγελο και βαθύτερος καθαρισμός στα δόντια σας με την ιδανική οδοντόβουρτσα!

Σε σούπερ προσφορά!


Δεν είναι τυχαία η νούμερο ένα συνιστώμενη από οδοντιάτρους, οδοντόβουρτσα σε όλο τον κόσμο. Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Trizone 600, συμβάλλει στο βαθύτερο καθαρισμό και την αποτελεσματικότερη αφαίρεση της ενοχλητικής πλάκας στα δόντια.Η διαφορά της από τις υπόλοιπες, κοινές οδοντόβουρτσες;

Αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια κανονική οδοντόβουρτσα. Παράλληλα, με μεγάλες σαρωτικές τρίχες που φτάνουν πολύ πιο κοντά στην επιφάνεια του δοντιού από μία κανονική οδοντόβουρτσα, μπορείτε να απολαύσετε ένα ολοκληρωμένο καθαρισμό. Τέλος, η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Trizone 600 διαθέτει τριπλή δράση βαθύ καθαρισμού, φθάνοντας μέχρι 2 φορες βαθύτερα ανάμεσα στα δόντια και παρέχει αποτελεσματικότερη αφαίρεση της πλάκας σε σχέση με μια κανονική οδοντόβουρτσα.

oralB800x600 3671a


Χωρίς να αλλάξατε καθόλου την τεχνική στο βούρτσισμά σας, σε σύγκριση με την κοινή οδοντόβουρτσα, που χρησιμοποιούσατε έως τώρα, θα πετύχετε το σούπερ αποτέλεσμα καθαρισμού στα δόντια σας. Και φυσικά, η Oral-B Trizone 600 διαφέρει από το προηγούμενο μοντέλο TRIZONE 500, μιας και είναι 15% πιο γρήγορη.


Βρείτε τη τώρα στο otcpharmacy.gr σε απίστευτη προσφορά -35% με ένα κλικ εδώ !