Ο Stan παρουσίασε το άρωμά του και το Queen.gr ήταν εκεί!

Βιβή Αγγελάκη
Ο Stan παρουσίασε το άρωμά του και το Queen.gr ήταν εκεί!

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου στα Sephora της Ερμού δοκιμάσαμε το NEON by Stan!

Τα SEPHORA, τα πιο διάσημα καταστήματα στην Ευρώπη και την Αμερική, θέτοντας πάντα ως στόχο την καινοτομία και την αποκλειστικότητα και βάζοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες του καταναλωτή αλλά και τα trends της εποχής, δημιούργησαν το ξεχωριστό άρωμα NEON by STAN, σε συνεργασία με τον επιτυχημένο καλλιτέχνη Stan.

rverce 39ae1

Η παρουσίαση του νέου αρώματος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο κατάστημα SEPHORA στην Ερμού.

STAN 3fce2

Τα SEPHORA υποδέχτηκαν πλήθος εκπροσώπων από το χώρο των Μ.Μ.Ε. και της ομορφιάς για να γνωρίσουν από κοντά το ιδιαίτερο άρωμα, NEON by STAN. Ο Stan και ο Γιώργος Βερύκιος, Διευθύνων Σύμβουλος της Sephora Greece, παρουσίασαν το νέο άρωμα NEON by STAN και ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Celina Gomes Media PR  Digital Coordinator Sephora 4f2a3

Celina Gomes, Media PR & Digital Coordinator της Sephora, STAN, Γιώργος Βερύκιος, Διευθύνων Σύμβουλος της Sephora

Οι τυχερές – που αναδείχτηκαν μέσα από διαγωνισμό - είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

O STAN υπογράφει αυτόγραφα e7ec9

Το νέο φρέσκο άρωμα του Stan που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του με το ιδιαίτερο σχήμα μπουκαλιού ήρθε για να αφήσει το στίγμα του. Το NEON by STAN μας ταξιδεύει με έναν ισορροπημένο συνδυασμό μανταρινιού, λεμονιού, ανανά, ορχιδέας, γιασεμιού, βιολέτας, μαύρου κερασιού, σπόρους τόνκας, σανταλόξυλου και βανίλιας δημιουργώντας μια ευχάριστη διάθεση σε όσες το φορούν! Η καινοτόμα συσκευασία προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το αγοράσουν, να έχουν τη φωτογραφία του Stan με το αυτόγραφό του.

neon stan 8870d

Το πρώτο άρωμα του Stan σηματοδοτεί την αλλαγή και την εξέλιξη, είναι άκρως νεανικό και έχει την απαραίτητη δόση δυναμισμού και θηλυκότητας.

Και φυσικά το δοκιμάσαμε και εμείς...

IMG 1126 28b11

Το άρωμα NEON by STAN διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα SEPHORA σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε στο παρακάτω video όλα όσα έγιναν backstage: