Καταπολεμήστε την έντονη λιπαρότητα που δημιουργεί γυαλάδα στο πρόσωπό σας τώρα!

Βιβή Αγγελάκη
Καταπολεμήστε την έντονη λιπαρότητα που δημιουργεί γυαλάδα στο πρόσωπό σας τώρα!

Το Sampar Cosmake-up Glamour Shot Mat Perfection 15ml έρχεται να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση, με μια σούπερ προσφορά 1+2 Δώρο!

Και ποια γυναίκα δε θέλει να βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας της και φυσικά να απαλλαγεί από την ενοχλητική γυαλάδα που πολλές φορές εμφανίζεται στο πρόσωπό της; Η Sampar βάζει σε τάξη την T-ζώνη του προσώπου σας!

Το Glamour Shot Mat Perfection δημιουργήθηκε ειδικά για όσες ταλαιπωρείστε από την έντονη λιπαρότητα και θέλετε να καταπολεμήσετε την ανεπιθύμητη γυαλάδα.

sampar800x600 27ad1

Χάρη στο σύμπλεγμα "Ultra Matité", το Glamour Shot Matte Perfection, είναι η πρώτη διάφανη ματ βάση, που εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα για 6 συνεχόμενες ώρες, χωρίς την ανάγκη φρεσκαρίσματος. Παράλληλα, εξισορροπεί τις εκκρίσεις σμήγματος για τέλειο έλεγχο της ανεπιθύμητης λιπαρότητας με την πάροδο της ώρας ενώ μειώνει εμφανώς το μέγεθος των πόρων, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας από την πρώτη εφαρμογή.

Ματ, φωτεινή επιδερμίδα εύκολα και γρήγορα! Κι αν θέλετε άλλον ένα λόγο για να το αποκτήσετε, θα το βρείτε το σε απίστευτη προσφορά, ειδικά για την Ημέρα της Γυναίκας, παίρνοντας άλλα 2 ως δώρο,στο αγαπημένο μας femall.gr!


Με ένα κλικ εδώ δείτε την απίστευτη προσφορά!