Η Diane Kruger μεταμορφώνεται σε κορίτσι των '80s και πολύ μας αρέσει!

Βιβή Αγγελάκη
Η Diane Kruger μεταμορφώνεται σε κορίτσι των '80s και πολύ μας αρέσει!

Δείτε τις φωτογραφίες

Σίγουρα είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα και ηθοποιούς, αλλά και από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της showbiz, που σε κάθε εμφάνισή της καταφέρνει να διατηρήσει το προσωπικό της στυλ, ακολουθώντας βέβαια και τις τάσεις της μόδας!

bfae37586da52fed4b1b6dbd0509c26e L f18c2

Με σίγουρο σύμμαχο της το χρόνο, τολμά στα 38 της να βγάζει no make-up selfies και να τρελαίνει τους θαυμαστές της στα social media, ενώ πολλές φορές ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι της έχει πετύχει στην καθημερινότητά της αμακιγιάριστη και με χαλαρό look.

awegjutyrtre acb4e

Εκτός από την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, η στυλάτη Γερμανίδα ηθοποιός φροντίζει πολύ και τα μαλλιά της, κάτι που φαίνεται στα διάφορα χτενίσματα που επιλέγει για τις πιο glam εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά η Diane δοκίμασε ένα πιο '80s hairlook και ανέβασε τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ewrvtybutiyut c9ca5

Ο hairstylist της διατήρησε το ξανθό φυσικό χρώμα στα μαλλιά της, ενώ για να πετύχει το πολυπόθητο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε hair extensions.

shdfgkjcdfhg 6cc31

Φυσικά, η Diane φρόντισε να εξηγήσει πως αυτή η μεταμόρφωσή της σε κορίτσι των '80s δεν είναι τυχαία, αλλά οφείλεται στα γυρίσματα της νέας ταινίας , «The Infiltrator» που συμμετέχει.

aerttyuiytre cd5f8

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να τη δούμε στη μεγάλη οθόνη!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Stan παρουσίασε το άρωμά του και το Queen.gr ήταν εκεί!

Ποια Kim; Αυτή είναι η πιο σοκαριστική αλλαγή που είδαμε!