Δείτε το νέο hairlook της Τζένης Μπαλατσινού

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε το νέο hairlook της Τζένης Μπαλατσινού

Η Άνοιξη μπήκε και οι αλλαγές επιβάλλονται...

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και αυτή είναι ίσως η ιδανικότερη εποχή για αλλαγές στην εμφάνισή μας, μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει. Μια από τις stars της εγχώριας showbiz που τις τόλμησαν έίναι και η Τζένη Μπαλατσινού! Με ανανεωμένη διάθεση, η Τζένη υποδέχεται την Άνοιξη κάνοντας μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της. Αποχωρίστηκε τα μακριά ξανθά μαλλιά της και τα έκοψε σε ένα μακρύ καρέ υιοθετώντας ένα πιο σκούρο, καστανό χρώμα.

Η γνωστή τλεπερσόνα έσπευσε να ενημερώσει τους followers της, ανεβάζοντας τη φωτογραφία με το νέο της hairlook στο προσωπικού προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

hcgfjysadgu 07ac2

Τη νέα καστανή απόχρωση την πέτυχε μόνη της, στο σπίτι, με τη νέα βαφή μαλλιών Keratin Color από τον Schwarzkopf. Η στιγμή που αποχωρίστηκε το επί χρόνια ξανθό στα μαλλιά της δεν είναι τυχαία, αφού η Τζένη εμπιστεύθηκε για την αλλαγή του χρώματός της τη νέα βαφή Keratin Color, την 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη σε 3 βήματα από τον Schwarzkopf.

Η νέα βαφή βρίσκεται ήδη στα καταστήματα. Ανακαλύψτε τη δύναμη της κερατίνης και χαρίστε στα μαλλιά σας χρώμα και περιποίηση όπως ποτέ ξανά!