Μη τα χάσετε: Τα καλύτερα beauty moments από το show του οίκου Chanel!

Βιβή Αγγελάκη
Μη τα χάσετε: Τα καλύτερα beauty moments από το show του οίκου Chanel!

Ένα show που μάγεψε

 

 

Κάθε φορά που μιλάμε για τα fashion shows του οίκου Chanel τα λόγια μας πραγματικά περιττεύουν μπροστά στις εικόνες- φωτογραφίες που ακολουθούν! Λίγοι ήταν οι τυχεροί που και αυτή τη φορά, έζησαν από κοντά αυτές τις μοναδικές στιγμές που ο μετρ των shows, Karl Lagerfeld, επιμελήθηκε με περισσή φροντίδα, όμως εμείς καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις καλύτερες beauty moments της βραδιάς και σας τις παρουσιάζουμε!

10FASHION-Chanel-superJumbo 1 e91d5

Όπως ήδη θα έχετε πληροφορηθεί, για τις ανάγκες της παρουσίασης της συλλογής για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16, το Grand Palais μετατράπηκε σε ένα γαλλικό εστιατόριο, το «Brasserie Gabrielle» , όπου τα μοντέλα αφού έκαναν την πασαρέλα τους γύρω από το μεγάλο Chanel bar, κάθισαν στα ειδικά διαμορφωμένα τραπεζάκια και γευμάτισαν.

10FASHION-Chanel-superJumbo 31233

Οι beauty προτάσεις, όμως, που συνόδευαν τις δημιουργίες του οίκου πολλές! Αρχικά,η έμφαση στο μακιγιάζ δόθηκε στα μάτια. Τα μαύρα smokey cat-eyes δια χειρός του makeup artist Tom Pecheux ήταν τα πρώτα που παρατηρούσε κανείς στο beauty look των μοντέλων. Για τα χείλη επιλέχθηκαν οι nude- φυσικές αποχρώσεις, ενώ η επιδερμίδα είχε ένα χλωμό τόνο.

cara-delevingne-chanel 1b216


Οι σκούρες σκιές τοποθετήθηκαν στην εσωτερική κόγχη του ματιού, κάνοντας το βλέμμα ακόμη πιο έντονο και δραματικό, ενώ πολλές φορές ενώνονταν με τα παχιά έντονα φρύδια των μοντέλων.

wrtb3yubety 702ee


Βέβαια, η άλλη πρόταση του οίκου περιελάμβανε ένα graphic smokey eye look και απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη.

gallery 1426012516-hbz-beauty-chanel-comp 06093


Όσο αφορά τα μαλλιά, ο hair pro Sam McKnight ήταν για άλλη μια φορά ο δημιουργός των μοναδικών hairstyles. Αυτά που ξεχωρίσαμε;

Το Brigitte Bardot hairstyle, ένα messy, ανεπιτήδευτο χτένισμα με φυσικό όγκο στην κορυφή, που κατέληγε πίσω σε ένα χαλαρό γαλλικό twist. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη του στα hair accessorizes, ο γνωστός κομμωτής «στερέωσε» το twist με μια μεγάλη, ασημένια Chanel καρφίτσα για τα μαλλιά. Η τελευταία chic πινελιά στο όλο hairlook δόθηκε με την παχιά μαύρη κορδέλα.

ertywbubetyi 4af65

Έπειτα, το sleek hairstyle με την έντονα βαθιά χωρίστρα στο πλάι, για τις ανάγκες του οποίου ο Sam McKnight χρησιμοποίησε gel.

taylor-hill-chanel 384d2

Εσείς θα δοκιμάζατε το Brigitte Bardot hairstyle με τη μαύρη κορδέλα;