Πριν λίγο έκοψε τα μαλλιά της και το νέο της hairstyle πολύ της πάει!

Βιβή Αγγελάκη
Πριν λίγο έκοψε τα μαλλιά της και το νέο της hairstyle πολύ της πάει!

Μύρισε Άνοιξη

Τη γνωρίσαμε από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ως Gabriella Montez στη σειρά High School Musical. Η Vanessa Hudgens είναι μια από τις πιο όμορφες και στυλάτες Αμερικανίδες ηθοποιούς της γενιάς της και όχι άδικα, μιας και κάθε φορά μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τις ενδυματολογικές και beauty επιλογές της.

Παρά τα 26 της χρόνια, η Vanessa έχει αποδείξει πως δε φοβάται τις αλλαγές στο beauty look της και για αυτό έχει πειραματιστεί πολλές φορές τόσο με το χρώμα, όσο και με το μήκος των μαλλιών της. Η Άνοιξη μπήκε, λοιπόν, και η Vanessa ήταν έτοιμη για τη μεγάλη αλλαγή!

d5c2bc6e987fc18b7e088f523c9b510e 02311

Δύο μέρες πριν, η ίδια είχε φροντίσει να μας προετοιμάσει για την αλλαγή στα μαλλιά της, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία με το επικείμενο hairlook στο προσωπικό της blog.

awetbwetr 1f514


Τηρώντας το λόγο της, η όμορφη ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της ένα κοντό καρέ- που άλλωστε είναι το πιο hot hair trend της σεζόν- και ανέβασε τη φωτογραφία της στο Instagram, ενώ δε παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους κομμωτές της.

vanessa-hudgens-600x800 287ae

Με παιχνιδιάρικη διάθεση και απολαμβάνοντας το φως του ήλιου και τη ζέστη- αν κρίνουμε από τα ρούχα της- μας έφτιαξε τη διάθεση!

Διαβάστε ακόμη:

Renee Zellweger: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το σάλο με τις πλαστικές

Μη τα χάσετε: Τα καλύτερα beauty moments από το show του οίκου Chanel!

Από τις λίγες φορές που την είδαμε χωρίς έντονo μακιγιάζ και πραγματικά ήταν μια κούκλα!