Μόλις κουρεύτηκε! Δείτε πρώτες τη Jessica Alba με κοντό καρέ

Βιβή Αγγελάκη
Μόλις κουρεύτηκε! Δείτε πρώτες τη Jessica Alba με κοντό καρέ

Είναι απλά πανέμορφη

Η χρονιά μπήκε και πραγματικά από τα πρώτα άρθρα που γράφτηκαν σε αυτή εδώ τη στήλη ήταν αυτό για το "It" κούρεμα της χρονιάς, το καρέ! Είτε πιο μακρύ, είτε πιο κοντό, το καρέ ήρθε για να προκαλέσει όλες εμάς να το δοκιμάσουμε και να δώσει ένα chic αέρα στις εμφανίσεις μας. Ένας λόγος παραπάνω; Όταν βλέπουμε τις αγαπημένες μας stars να απαρνιούνται τα μακριά, υπέροχα μαλλιά τους και να το υιοθετούν!

Τελευταίο «θύμα» της γοητείας του καρέ, ήταν και η γλυκιά ηθοποιός Jessica Alba! Κι ενώ την περασμένη εβδομάδα ήταν, που γράφαμε για το υπέροχο σώμα της και τη σούπερ φωτογράφιση με μαγιό που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, η ταλαντούχα ηθοποιός, που η αλήθεια είναι δεν απασχολεί συχνά τον τύπο με το lifestyle της, αυτή τη φορά μας ξάφνιασε με το νέο της κούρεμα!

we5yw7 ce90f

Η πανέμορφη Jessica είπε το μεγάλο ΝΑΙ στο κοντό καρέ πριν λίγες ώρες, ενώ διατήρησε το ombre καστανόξανθο χρώμα των μαλλιών της. Με ελαφρύ κυματισμό και χωρίστρα στο πλάι η 33 χρονη star έδειχνε χαρούμενη με το αποτέλεσμα- και γιατί να μην ήταν άλλωστε αφού το καρέ εκτός του ότι της πήγαινε πολύ, την έδειχνε και πολύ νεότερη!

wt45w7r 5624e

Μάλιστα στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Jessica έδειχνε να απολαμβάνει τη νέα της αλλαγή όσο τίποτε άλλο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να φωτογραφηθεί με τον κομμωτή της, Gianna Andrea!

jkhweukcqe4th 3976a

Όσες ακόμη δεν έχετε πειστεί ότι το καρέ είναι το «It» κούρεμα του 2015, μήπως ήρθε η ώρα για μια ανοιξιάτικη αλλαγή;

Διαβάστε ακόμη:

Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Έχασε το μέτρημα: Η star με τα 8000 κραγιόν!