Kate Hudson: Με ελάχιστο make up σε αυτή την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί!

Βιβή Αγγελάκη
Kate Hudson: Με ελάχιστο make up σε αυτή την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί!

Κι όμως το τόλμησε

Είναι μια από τις ηθοποιούς που παρά τα 35 χρόνια της, το σώμα της δε διαθέτει ούτε ένα ψεγάδι, κάτι που συχνά πυκνά φαίνεται τόσο από τις φωτογραφίσεις που κάνει όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις της! Η Kate Hudson που λατρεύει τα έντονα χρώματα στο μακιγιάζ και τα ρούχα της αυτή τη φορά είπε να κάνει τη διαφορά και να κάνει μια εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με ελάχιστο μακιγιάζ.

H όμορφη star που παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της κωμικής σειράς «Barely Famous», στο West Hollywood, μαζί με πολλούς A- list διάσημους, ξάφνιασε με το ελάχιστο – σχεδόν καθόλου- make up που φορούσε. Και γιατί άλλωστε να μην το τολμήσει, αφού διαθέτει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα χωρίς ίχνος ρυτίδας!

1426255350 kate-hudson-courteney-cox-nicole-richie-zoom 55622

Επιλέγοντας ένα κίτρινο πουά φόρεμα που άφηνε τους ώμους της ακάλυπτους και αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, η Kate έλαμπε ανάμεσα στις φίλες της, Erin Foster, Gwen Stefani, Demi Moore, Rachel Zoe και Sara Foster.Όσο για τα μαλλιά της, η star και μητέρα δύο παιδιών, προτίμησε ένα απλό natural hairlook, αφήνοντας τα ξανθά μαλλιά της κάτω.

kate-hudson-courteney-cox-nicole-richie-inline a1ab7

Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό με την εγκυμονούσα, Molly Sims.

kate-hudson-molly-sims 54ad9

Εσείς θα τολμούσατε να βγείτε σε βραδινή σας έξοδο με ελάχιστο ή καθόλου makeup;

Διαβάστε ακόμη:

Μύρισε Άνοιξη: Δείτε τη Bar Rafaeli να ποζάρει άβαφη και με λουλούδια στα μαλλιά

Μόλις κουρεύτηκε! Δείτε πρώτες τη Jessica Alba με κοντό καρέ