Είσαι πολυάσχολη μητέρα; Το απόλυτο αξεσουάρ για τα μαλλιά, που πρέπει να δοκιμάσεις!

Βιβή Αγγελάκη
Είσαι πολυάσχολη μητέρα; Το απόλυτο αξεσουάρ για τα μαλλιά, που πρέπει να δοκιμάσεις!

Δείτε τι κάνει αυτή η star και πρόσφατα μανούλα του Hollywood, όταν δεν προλαβαίνει να φτιάξει τα μαλλιά της.

Η μητρότητα δεν είναι εύκολο πράγμα και οι απανταχού γυναίκες αυτής της γης το γνωρίζουν πολύ καλά. Η πολυπόθητη ισορροπία μετά τον ερχομό ενός παιδιού, η αλήθεια είναι, ότι χρειάζεται αρκετό χρόνο μέχρι να επέλθει στη ζωή μιας γυναίκας! Η Carrie Underwood, διάσημη τραγουδίστρια και νικήτρια του American Idol, απέκτησε πριν ένα μήνα περίπου με το σύζυγό της, Mike Fisher, το πρώτο τους παιδάκι!

19329199 hjmjhmftyu.limghandler 429ad

Θυμόμαστε τη 31χρονη star τον περασμένο Οκτώβρη να ανακοινώνει ολόχαρη της εγκυμοσύνης της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, αγκαλιά με τα δύο σκυλάκια της, ενώ στις 27 Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο το γιό της!

erywrt 49f99


Κι ενώ κατά το παρελθόν, η ίδια δήλωνε σε συνεντεύξεις της πως δεν είχε ποτέ makeup-free days, η μητρότητα ήρθε για την κάνει να αναθεωρήσει. Η Carrie είναι μια πολυάσχολη μητέρα που τρέχει και δε φτάνει και φυσικά αρκετές φορές, δεν έχει χρόνο για να περιποιηθεί τον εαυτό της. Έτσι, προσφάτως, όταν η ίδια δεν πρόλαβε να φτιάξει τα μαλλιά της, ανακάλυψε τη σωτήρια λύση: την κορδέλα, δίνοντάς μας την τέλεια λύση για τις bad hair days μας.

strye6yu 62302

Χαμογελαστή και αρκετά χαρούμενη η Carrie έλαμπε!

Είτε απλή, είτε πιο περίτεχνη, η κορδέλα είναι το απόλυτο hair accessorize για αυτή την Άνοιξη και φυσικά το Καλοκαίρι που έπεται, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά hairstyles με αυτή.

Plus: Φορέστε την κορδέλα σας αρκετά χαμηλά, όπως η Carrie, προκειμένου να καλύψετε τυχόν λιπαρότητα στο μπροστινό μέρος των μαλλιών σας. Τι λέτε θα το δοκιμάσετε;

Διαβάστε ακόμη:

Έκανε τη μεγάλη αλλαγή: Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της

Kate Hudson: Με ελάχιστο make up σε αυτή την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί!