Αυτός είναι ο πιο περίτεχνος,«βασιλικός» κότσος της εβδομάδας !

Βιβή Αγγελάκη
Αυτός είναι ο πιο περίτεχνος,«βασιλικός» κότσος της εβδομάδας !

Η εμφάνιση της Kate Middleton που δεν πρέπει να χάσετε

Η Kate για άλλη μια φορά έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε. Η Δούκισσα του Cambridge, αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο αγαπητές τόσο της βασιλικής οικογένειας όσο και πολλών γυναικών παγκοσμίως, που εκτός των άλλων, μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για τις δικές μας εμφανίσεις .

spl963247 008 27ab5

Αποφεύγοντας τις εξεζητημένες ενδυματολογικές και beauty επιλογές, αποδεικνύει κάθε φορά σε όλες εμάς, πως με απλές κινήσεις στο μακιγιάζ μας αλλά κυρίως με τη σωστή φροντίδα και ενυδάτωση της επιδερμίδας μας μπορούμε να πετύχουμε λαμπερές εμφανίσεις.

Στην τελευταία εμφάνισή της- μιας και η Kate, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, μπαίνει στο μήνα της- η Δούκισσα μας εντυπωσίασε με τον υπέροχο, χαμηλό, πλάγιο κότσο της.

spl975091 001 3088c

Το χαμηλό twist σινιόν της, συνδυαζόταν τέλεια με το καπέλο της! Φυσικά, το χτένισμά της έδειχνε τέλειο, χάρη στα υγιή, πυκνά μαλλιά της.

spl974576 003 c7e21

Η ίδια δίνει μεγάλη έμφαση- πόσο μάλλον τώρα που είναι έγκυος- στα φυσικά προϊόντα και συνταγές εντάσσοντάς τα στην καθημερινή beauty ρουτίνα της. Μάλιστα, πρόσφατα αποκαλύφθηκε και το μυστικό, φυσικό της «όπλο», το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς, κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

spl974932 001 4b1f0

Το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο και χαρούμενο από ποτέ!

spl975054 007 a8a08

Διαβάστε ακόμη:

Έκανε τη μεγάλη αλλαγή: Δείτε το νέο χρώμα στα μαλλιά της

Kate Hudson: Με ελάχιστο make up σε αυτή την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί!