Το beauty look της Sienna Miller που κόβει την ανάσα!

Βιβή Αγγελάκη
Το beauty look της Sienna Miller που κόβει την ανάσα!

Για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασε

Είναι μια από τις stars που πραγματικά δε χορταίνουμε να βλέπουμε και να εμπνεόμαστε από τις beauty επιλογές της σε κάθε της εμφάνιση. Τα ιδιαίτερα απλά, χωρίς φλυαρίες, beauty looks της αποπνέουν ένα chic, νεανικό αέρα κάνοντας τις καθημερινές αλλά και τις red carpet εμφανίσεις της μο-να-δι-κές !

Εδώ και κάμποσο καιρό, η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο γνωστό θεατρικό έργο, Cabaret, στο Broadway ενσαρκώνοντας το ρόλο της Sally Bowles, που προηγουμένως είχε αναλάβει η Emma Stone.

Emma-Stone-L 95e3d

Στο πλευρό του ταλαντούχου, Alan Cumming, η Sienna δίνει τον καλύτερο εαυτό της σε κάθε παράσταση και στο τέλος καταχειροκροτείται από το κοινό- εξάλλου διθυραμβικές είναι και οι κριτικές.

25C9085B00000578-2958206-image-a-26 1424248663182 9ef90

Από την πρεμιέρα του έργου

Η 33χρονη star όμως εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες, καταφέρνει να κεντρίζει τα μάτια του φιλοθεάμονος κοινού και με το εξαιρετικό beauty look της, το οποίο παραπέμπει στις δεκαετίες του '20 και '30.

DIY-Sienna-Miller-Sally-Bowles-Hair 6bb87

Το Παριζιάνικο chic party hairlook της, με τον χαρακτηριστικό κυματισμό στο τελείωμα των μαλλιών, αλλά και το έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη της, για άλλη μια φορά μας εξέπληξαν!

Sally-Hair-Reflects-Her-Character-Evolution ba0f3
How-Sienna-Stood-Out-From-Other-Famous-Sallys b183d

Μπράβο Sienna, μακάρι να μπορούσαμε να σε καμαρώσουμε από κοντά!

Διαβάστε ακόμη:

«Αγοράζω ένα σορό καλλυντικά, τα οποία στο τέλος δεν χρησιμοποιώ»: Η star που το ομολογεί!

Omg! H Christina Aguilera δεν είναι πλέον ξανθιά...