Χρυσό κραγιόν: Το supermodel το τόλμησε. Εσείς;

Βιβή Αγγελάκη
Χρυσό κραγιόν: Το supermodel το τόλμησε. Εσείς;

Δείτε τη φωτογραφία και αποφασίστε...

Διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά που έχουμε δει στα runways γνωστών οίκων με μεγάλο της πλεονέκτημα τόσο τις αναλογίες της όσο και το αγγελικά αθώο πρόσωπό της. Κι ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Emily Ratajkowski έχει αναστατώσει τα social media ανεβάζοντας sexy φωτογραφίσεις, αυτή τη φορά «ξαναχτυπά» με μια πρόταση- πρόκληση για όλες εμάς- στο beauty look της.

73fc09f37515ff081481bce0a4a66500 0b2cf

Το μόλις 23 ετών supermodel, με τους σχεδόν 2 εκατομμύρια followers της στο Instagram, αυτή τη φορά «ξαναχτύπησε» ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την προετοιμασία για το show του Emilio Pucci, φορώντας ένα εντυπωσιακό χρυσό- ροδακινί κραγιόν στα χείλη της!

Η Βρετανίδα καλλονή, που το 2013 κατέκτησε τον τίτλο της γυναίκας της χρονιάς, με το 64,6% των ψήφων των αναγνωστών του περιοδικού Esquire, άφησε στην άκρη τις εντυπωσιακές και συνηθισμένες κόκκινες αποχρώσεις στα χείλη και τόλμησε κάτι το διαφορετικό και το αποτέλεσμα είναι εξίσου sexy!

4w56j245 a5c93

Κι ενώ οι περισσότερες στο άκουσμα του χρυσού κραγιόν στα χείλη διατηρείτε -και δικαίως- τις αμφιβολίες σας, ο makeup artist Nick Barose, όπως είχαμε γράψει και κατά το παρελθόν αναφέρει : «Tα χρυσά κραγιόν περισσότερο λειτουργούν ως «ενισχυτές λάμψης» και μπορούν να φορεθούν από όλους τους τύπους των επιδερμίδων-από τις πιο ανοιχτές μέχρι και τις πιο σκούρες.Δοκιμάστε τα στο χέρι σας ή στα χείλη σας και θα δείτε πως είναι πολύ πιο απαλά και ζεστά στην απόχρωσή τους, από ότι δείχνουν».

Εξάλλου, μπορείτε να βρείτε την απόχρωση χρυσού που να προσδίδει μια nude λάμψη στα χείλη σας, όπως εδώ η Emily!

Τι λέτε, θα δοκιμάζατε τα golden lips;

Διαβάστε ακόμη:

Κάντο όπως η JLo: Άσε τα τσιμπιδάκια και φόρα στα μαλλιά σου αυτό το hair accessory!

Θα μας τρελάνει: Δε φαντάζεστε τι βάζει στα μαλλιά της η Suki Waterhouse!