Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα της Claudia Schiffer κρύβεται σε αντρικό νεσεσέρ!

Βιβή Αγγελάκη
Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα της Claudia Schiffer κρύβεται σε αντρικό νεσεσέρ!

Plus: οι συμβουλές της για τέλεια μαλλιά.

Μεσουρανούσε τη δεκαετία του '90- τη χρυσή εποχή του modelling- και πολλοί ήταν που έκαναν τη σύγκριση με τη θρυλική Brigitte Bardot, ενώ παρά τα 44 χρόνια της, τίποτα δεν εμποδίζει τη Claudia Schiffer να συμμετέχει ακόμη και σήμερα σε διαφημιστικές καμπάνιες, editorials και εξώφυλλα περιοδικών.

11005c8d989eb46be6af8b971ea65d83 b3af0

Μητέρα τριών παιδιών, το supermodel δεν έχει χάσει καθόλου τη φόρμα του, ενώ διατηρεί ένα διακριτικό προφίλ, τόσο για την ίδια όσο και την οικογένειά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα, η Claudia εκπληρώνει ένα από τα όνειρά της, δημιουργώντας τα δικά της προϊόντα σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα beauty brands στο χώρο της περιποίησης μαλλιών, του Schwarzkopf!

Κι αν νομίζατε πως τα μυστικά που διατηρούν τα μαλλιά της υγιή και sexy αλλά και την επιδερμίδα της λαμπερή είναι απλά και συνηθισμένα... κάνετε λάθος!

e4a134c360d891e766c9fa1c804ce9a1 6de6c

Η ίδια σε συνέντευξή της αποκαλύπτει πως προτιμά να αφήνει τα μαλλιά της κάτω, αλλά δεν της αρέσει να είναι overstyled, γι αυτό δεν τα στεγνώνει εντελώς με το πιστολάκι αλλά σταματά αφήνοντάς τα ελαφρώς υγρασισμένα. «Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά μου δείχνουν πιο ζωντανά και όχι τόσο τέλεια.»

3b3e83079b85fbae83042e291bc3f528 15632

Εκτός όπως από τα υπέροχα μαλλιά της, η Claudia διαθέτει ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα, με την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της πάντα να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων. Και σε αυτό το σημείο έρχεται η δήλωση- που πραγματικά ξαφνιάζει: «Το αγαπημένο μου προϊόν είναι το Clinique for Men Face Scrub, για να κάνω απολέπιση, γιατί αναζωογονεί την επιδερμίδα μου. Το χρησιμοποιώ τουλάχιστον δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Αν χρειαστεί κάποια επιπλέον περιποίηση, χρησιμοποιώ την CellCosmet Anti-Stress Mask που δίνει μια extra λάμψη στο πρόσωπό μου.»

3d214a8ceb6053f748bddc7255d483df edbbf

Όσο για την πεποίθηση που υπάρχει ότι πίνοντας μπύρα τα μαλλιά γίνονται πιο λαμπερά και δυνατά, η Γερμανίδα καλλονή δηλώνει: «Δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο, γι αυτό το λόγο προτιμώ να χρησιμοποιώ το serum Schwarkopf Ultime BB Beauty Balm-αλλά λίγη μπύρα δεν βλάπτει!»

Εσείς θα δοκιμάζατε κάποια από τις beauty συμβουλές της;