Νομίζετε ότι έπιασε τα μαλλιά της μια απλή κοτσίδα; Πρέπει να δείτε αυτό το χτένισμα!

Βιβή Αγγελάκη
Νομίζετε ότι έπιασε τα μαλλιά της μια απλή κοτσίδα; Πρέπει να δείτε αυτό το χτένισμα!

Μια hot πρόταση να ανανεώσετε την κοτσίδα σας αυτή την Άνοιξη!

Είναι γεγονός ότι οι stars του Hollywood αποτελούν μια από τις κύριες πηγές έμπνευσης για όλες εμάς τις κοινές θνητές, μιας και πολλές φορές πρωτοτυπούν τόσο με τις ενδυματολογικές όσο και με τις beauty επιλογές τους.

Πολλές φορές, μάλιστα - έχει συμβεί στις περισσότερες από εμάς- να έχουμε απορρίψει κάποιο trend (beauty & fashion) γιατί δεν μας αρέσει και μόλις το δούμε φορεμένο πάνω σε μια celebrity να αλλάξουμε γνώμη και να αρχίσουμε να το «βλέπουμε» με άλλο μάτι.

Κι ενώ η κοτσίδα θεωρείται μια πρόχειρη επιλογή, η Ciara με αυτή την εμφάνισή της, μας προτείνει τη δική της ανοιξιάτικη εκδοχή ponytail και πολύ μας αρέσει!

ertbe5yr 5c9e7

Αν και εκ πρώτης όψεως η όμορφη Αμερικανίδα τραγουδίστρια φαίνεται ότι έχει πιάσει τα μακριά μαύρα μαλλιά της σε μια χαλαρή κοτσίδα πίσω... μόλις γύρισε την πλάτη στο φωτογραφικό φακό, τότε είδαμε το ιδιαίτερο χτένισμά της.

4wb6475n356 68536

Η Ciara κατάφερε να συνδυάσει το κλασσικό χαμηλό ponytail με την κοτσίδα ψαροκόκαλο ( fishtail braid) και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό!

zdftwe5y 52511

Και παρόλο που τα μαλλιά των περισσότερων από εμάς δεν είναι τόσο μακριά όπως της Ciara, μπορούμε να προσαρμόσουμε το εν λόγω hairstyle στα δικά μας δεδομένα!

Διαβάστε ακόμη:

Ο κότσος της πάει πολύ: Η Jessica Chastain με ένα χτένισμα που μπορείς να πετύχεις και εσύ