Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις των stars αυτή την εβδομάδα και τι μας "διδάσκουν" για τις δικές μας

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και μη ξεχνιέστε! Κάθε Παρασκευή κάνουμε το ρεζουμέ της εβδομάδας και συγκεντρώνουμε, για τα μάτια σας και μόνο τις πέντε καλύτερες εμφανίσεις των διάσημων κυριών, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον!

Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν και γιατί ξεχώρισαν οι αγαπημένες μας celebrities και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει!

Kate Bosworth

qwtx5y24 c64a6

Η λαμπερή επιδερμίδα αλλά και η κομψότητα που προκύπτει από τις beauty επιλογές της είναι δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν το look της όμορφης ηθοποιού. Η μυστική σύνθεση του beauty lookτης; Χρυσή σκιά στο πάνω κινητό βλέφαρο αλλά και στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων, ρουζ σε απαλή ροζ απόχρωση στα ζυγωματικά και φυσικά ένα εκρηκτικό ανοιχτό κόκκινο κραγιόν στα χείλη- ίδια απόχρωση με τις λεπτομέρειες του Dior φορέματός της.


Katie Holmes

drte56u 51645

Σίγουρα ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της εβδομάδας, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για την πιο sexy εμφάνιση της ηθοποιού! Μέσα στο υπέροχο φούξια φόρεμα της, που διέγραφε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, η Katie έλαμπε. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε icy pink αποχρώσεις στα χείλη, στα ζυγωματικά και στα μάτια της. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε και το εντυ-πω-σι-α-κό-τα-το straight-back hairstyle της.


Charlize Theron

6wfy4w ae4ce

Κλασσικά όμορφη και εντυπωσιακή, η Charlize, έκανε άλλη μια red carpet εμφάνιση, μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Κι ενώ τα χείλη της κινήθηκαν σε nude απόχρωση, η Χολιγουντιανή star πέτυχε ένα τέλειο eye look. Δημιούργησε ένα κλασσικό cat-eye look με μαύρο eyeliner, το οποίο έκανε ακόμη πιο chic περνώντας μια γυαλιστερή ασημί και άσπρη σκιά περιμετρικά του ματιού της!

Brittany Snow

Brittany-Snow 057eb

Δε χορταίνουμε να χαζεύουμε εμφανίσεις και beauty looks που φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, όπως έκανε αυτή την εβδομάδα η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Brittany Snow. Εκτός από το υπέροχο πορτοκαλί χρώμα στα χείλη της, το όλο summer look ολοκληρωνόταν με ένα μοναδικό hairstyle- μια χαλαρή πλάγια κοτσίδα ελαφρώς πλεγμένη!

Anna Camp

kwtjrrrekth a6781

Η Αμερικανίδα ηθοποιός με ένα total spring beauty look μας δίνει την καλύτερη έμπνευση γι αυτή τη σεζόν! Λαμπερή και υγιής επιδερμίδα, ελαφρώς βαμμένα μάτια και έντονο ροζ χρώμα στα χείλη που θυμίζει τη χαρά της Άνοιξης! Όσο για το χτένισμά της, μια χαλαρή κοτσίδα με αρκετό όγκο πλαισίωνε το όλο παιχνιδιάρικο look!

Διαβάστε ακόμη:

«Αναβαθμίστε» τον απλό κότσο σας όπως η Gigi Hadid!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Δείτε τη νέα, «φραουλένια» απόχρωση των μαλλιών της!

Νομίζετε ότι έπιασε τα μαλλιά της μια απλή κοτσίδα; Πρέπει να δείτε αυτό το χτένισμα!