Pure Color Envy Shine: αυτό το κραγιόν θα σου χαρίσει τα πιο λαμπερά χείλη ever!

Pure Color Envy Shine: αυτό το κραγιόν θα σου χαρίσει τα πιο λαμπερά χείλη ever!

Ένα νέο αντικείμενο του πόθου, από την Estée Lauder

Το Pure Color Envy ήταν από τα κραγιόν που αγαπήθηκαν με πάθος από τις beauty addicts, για την εκπληκτικά σταθερή φόρμουλα αλλά και τις υπέροχες, πλούσεις αποχρώσεις του!

Τώρα η Estée Lauder φέρνει στο νεσεσέρ μας μια διαφορετική εκδοχή του: το νέο Pure Color Envy Shine φέρνει ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη, μια νέα αίσθηση χρώματος, ενυδάτωσης και λάμψης που τα κάνει απίστευτα ζουμερά και sexy!


Με ένα μόνο πέρασμα, το Pure Color Envy Shine σμιλεύει και χαρίζει σχήμα στα χείλη με μια ομοιόμορφη στρώση λαμπερού και ζωηρού χρώματος που μένει στη θέση του για ώρες. Ταυτόχρονα, το αποκλειστικό σύμπλεγμα Time Release Encapsulated Moisture Complex με τα λεπτής υφής Υαλουρονικά Σφαιρίδια που περιέχει, προσφέρει non stop ενυδάτωση στα χείλη- το μυστικό για να παραμένουν απαλά και λεία.

shine 2 50a3c



Η σειρά περιλαμβάνει 16 πανέμορφες θηλυκές αποχρώσεις από απαλές φυσικές και σαγηνευτικές κοραλί μέχρι ρομαντικές ροζ και παραδεισένιες κόκκινες αποχρώσεις! Όσο για την συσκευασία, εμπνευσμένο από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, το νέο και εμβληματικό design είναι συγχρόνως δυναμικό και θηλυκό. Το εμβληματικό σκούρο μπλέ και χρυσό της Estée Lauder παραμένει σημείο αναφοράς ενώ οι γραμμές χρυσού σε κάθε άκρο της θήκης και οι χρυσές αποχρώσεις στο εσωτερικό, βάζουν μια έξτρα πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας. Χάρη στο καινοτόμο, μαγνητικό καπάκι, η θήκη κλείνει πάντα με ασφάλεια, ενώ το νέο σφαιροειδές σχήμα του, είναι ένα ακόμα στοιχείο στο ultra chic προφίλ του νέου Pure Color Envy Shine.

{youtube}bzALrlD9b3E{/youtube}