Αντιγράψτε το ανοιξιάτικο beauty look της Τάμτα και κερδίστε τις εντυπώσεις!

Βιβή Αγγελάκη
Αντιγράψτε το ανοιξιάτικο beauty look της Τάμτα και κερδίστε τις εντυπώσεις!

Τι λέτε, θα το δοκιμάζατε;

 

Η Άνοιξη έχει μπει και αυτές τις ημέρες η αλήθεια είναι, πως οι υψηλές θερμοκρασίες ευνοούν στο να την αισθανθούμε! Τι πιο όμορφο, λοιπόν, με ανεβασμένη τη διάθεσή μας, να υιοθετήσουμε ένα διαφορετικό, ξεχωριστό beauty look;

H Tάμτα είναι σίγουρα μια από τις πιο στιλάτες τραγουδίστριες και πολύ συχνά μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τους μοναδικούς συνδυασμούς που κάνει στα ρούχα της αλλά και στις beauty επιλογές της. Κι όταν λέω beauty επιλογές, εννοώ το μακιγιάζ της, το mani της και φυσικά τα ιδιαίτερα χτενίσματα που δίνουν έναν άλλο αέρα στο total look της.

07f12dc5b30f1efb3aae5800a524113d f3b69

Αυτό το διάστημα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράζει τη ζωή της ανέμεσα στην Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Γεωργία καθώς είναι κριτής για δεύτερη χρονιά στο γεωργιανό «X Factor».

fgsdyhwret 90998

Και ενώ δεν μπορούμε να καμαρώσουμε την Τάμτα στην τηλεόραση, η ίδια φροντίζει να μας ενημερώνει, ανεβάζοντας αρκετά συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Πριν λίγο, λοιπόν, ανέβασε μια selfie και πραγματικά μας ενθουσίασε.

wervy3ert 7054a

Το ελαφρύ μακιγιάζ της, η ροδακινί απόχρωση στα χείλη της, το λευκό mani της αλλά πάνω από όλα το πλεκτό στεφανάκι στα μαλλιά της με μικρές λουλουδένιες λεπτομέρειες στο πίσω μέρος, έκαναν το όλο look της άκρως ανοιξιάτικο και ρομαντικό.

Διαβάστε ακόμη:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγνώριστη στη νέα της φωτογράφιση!

Hot or Not? Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση της Kristen Stewart