H Άνοιξη θέλει χρώμα: Κάνε το μπλε πρωταγωνιστή του eye look σου!

Βιβή Αγγελάκη
H Άνοιξη θέλει χρώμα: Κάνε το μπλε πρωταγωνιστή του eye look σου!

Η makeup επιλογή της Khloe Kardashian που μας ξάφνιασε...

Αν δεν αντικαταστήσεις τα σκούρα χρώματα στο μακιγιάζ σου με πιο ανοιχτά τώρα που είναι Άνοιξη, τότε πότε θα το κάνεις; Τι θα έλεγες, λοιπόν, να αφήσεις για λίγο, το «βαρύ» smokey eye look και να δώσεις στο βλέμμα σου, ένα πιο δροσερό, ανοιξιάτικο αέρα χρησιμοποιώντας μια ανοιχτή μπλε σκιά;

Κι ενώ πολλές φορές μέχρι τώρα μπορεί να έχεις διαστάσει να χρησιμοποιήσεις τη μπλε σκιά στα μάτια σου, οι διάσημες κυρίες της showbiz την απενοχοποιούν και σου δείχνουν πώς μπορείς να τη φορέσεις και φυσικά να πετύχεις ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα!

Μετά, λοιπόν, από την είδηση ότι η μικρή Kylie Jenner έβαψε τα μαλλιά της τιρκουάζ, η Khloe Kardashian ήρθε να μας ξαφνιάσει με την makeup επιλογή της! Έτσι, ενώ τις περισσότερες φορές τη βλέπουμε με μαύρο eyeliner και με κλασσικό smokey eye look αυτή τη φορά η 30χρονη Khloe έκανε αδιαμφισβήτητα μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της, φορώντας μια ανοιχτή μπλε σκιά στα μάτια της.

1428674622 khloe-kardashian-467 4578f

Μάλιστα, η επιλογή αυτής της μπλε απόχρωσης δεν έγινε τυχαία μιας και η Khloe τη συνδύασε άψογα με το χρώμα της ολόσωμης φόρμας της.

RQTVWTRUEYT ca7e6


Το μυστικό που έκανε ακόμη πιο έντονο το eye look της; Πέρασε τη μπλε σκιά περιμετρικά των ματιών της- τόσο στο πάνω κινητό βλέφαρό της, όσο και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων της.

ERTHEYJI 152bd


Οι πυκνές βλεφαρίδες της, τα «γεμάτα» φρύδια της αλλά και το χαλαρό ponytail στα μαλλιά της ολοκλήρωναν την εντυπωσιακή εμφάνισή της!

Διαβάστε ακόμη:

Omg! H Kylie Jenner έβαψε όλα τα μαλλιά της τιρκουάζ

Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!