Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο όμορφη και ανέμελη από ποτέ ποζάρει με μαγιό!

Βιβή Αγγελάκη
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο όμορφη και ανέμελη από ποτέ ποζάρει με μαγιό!

Έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας

Λίγο ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες, λίγο οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι stars της διεθνούς αλλά και ελληνικής showbiz με υπέροχα καλοκαιρινά τοπία-πόσο μάλλον με άκρως καλοκαιρινά outfits- φέρνουν το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά μας.

Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά της Άνοιξης το μυαλό όλων έχει αρχίσει ήδη να ταξιδεύει στο καλοκαίρι, στις παραλίες, στις χαλαρές βόλτες και γενικότερα σε εντελώς καλοκαιρινό mood. Και ναι, είναι γεγονός, το καλοκαίρι και η ανέμελη διάθεση που το συνοδεύει, ομορφαίνει κάθε γυναίκα και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο πρόσωπό της.

Μετά, λοιπόν, την τελευταία φωτογράφιση που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ξαφνιάζοντας τους πάντες με το σαγηνευτικό τρόπο που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, η sexy παρουσιάστρια του Alpha αποφάσισε να μας αποδείξει πως το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά...

3453267u4 00d5b de93f
rt3eytt 00b06 6ddd0

Πιο ανέμελη και όμορφη από ποτέ, πριν λίγες ώρες ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία φορώντας ένα κόκκινο πουά μαγιό ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε καλοκαιρινά, δροσερά χρώματα, όπως το ροζ στα χείλη της.

rtyjrtyjrtj cb061

Ενώ σε προηγούμενη φωτογραφία της, η όμορφη Κωνσταντίνα μας δείχνει το χρώμα που προτιμά για το καλοκαίρι στο mani της. Το λευκό βερνίκι για άλλη μια φορά θα είναι πρωταγωνιστής.

ertuydetyurt 64b16

Διαβάστε ακόμη:

Ναταλία Γερμανού: Δείτε την ανανέωσή της εν όψει καλοκαιριού

Αυτή η αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Στικούδη μας αρέσει πολύ!