Το Πάσχα έφυγε, τα αδυνατιστικά έρχονται!

Το Πάσχα έφυγε, τα αδυνατιστικά έρχονται!


Η περίοδος του Πάσχα έφτασε στο τέλος της και σχεδόν ταυτόχρονα ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για την απώλεια των περιττών κιλών που προστέθηκαν από τα εδέσματα του πασχαλινού τραπεζιού. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να αποτοξινωθεί και να «κάψει» το περιττό λίπος ακολουθώντας ισορροπημένη διατροφή. Παράλληλα μπορείτε να δώσετε στο σώμα σας το απαραίτητο χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί στις διατροφικές αλλαγές.

Ξεκινήστε από τώρα την προσπάθειά σας θέτοντας πάντα ρεαλιστικούς στόχους σε επίπεδο διατροφής και κάνοντας χρήση των αδυνατιστικών προϊόντων τα οποία σας προτείνει το otcpharmacy.gr στο πλαίσιο της εβδομάδας «detox» από αυτή τη Δευτέρα 20 Απριλίου έως και την Κυριακή 26 Απριλίου.


Πιο συγκεκριμένα το otcpharmacy.gr προσφέρει στις φίλες του «Queen» αδυνατιστικά προϊόντα με τιμές μειωμένες έως και -66%.

Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα με τις προσφορές στο http://www.otcpharmacy.gr/prosfores-adynatistika.html?utm_source=queen&utm_medium=referral&utm_content=advertorial&utm_campaign=express_fitness , με περισσότερα από 60 διαφορετικά αδυνατιστικά προϊόντα.


Η δική μας πρόταση συνδυάζει μια σειρά από διαφορετικά προϊόντα τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας:

Solgar Lipotropic factors
Ένας αποτελεσματικός συνδυασμός χολίνης, ινοσιτόλης, L-μεθειονίνης, χρήσιμος για την πρόληψη της συσσώρευσης λίπους στο ήπαρ, για τη μείωση της χοληστερίνης και για τον έλεγχο του σωματικού βάρους. Παράλληλα θα σας βοηθήσει και στη γράμμωση των μυών.


Kilokiller
Ένα εικοσιτετράωρο «όπλο» ενάντια στα περιττά κιλά. Χρησιμοποιήστε το Kilokiller το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ και επωφεληθείτε από τον συνδυασμό των συστατικών του, μειώνοντας το αίσθημα πείνας, αυξάνοντας την κατανάλωση ενέργειας και μειώνοντας την αποθήκευση λίπους. Δοκιμάστε το τώρα!

Canderel
Το αγαπημένο μας Canderel τώρα με νέα σύνθεση που επιτρέπει τη χρήση του και στη ζαχαροπλαστική. Απολαύστε γλυκές γεύσεις χωρίς τις θερμίδες της ζάχαρης!

Synchroelast Body Cream
Ενυδάτωση και ελαστικότητα σε ένα! Η Synchroelast Body Cream ενισχύει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος βελτιώνοντας την εμφάνισή του και προλαμβάνοντας τις δερματικές ραβδώσεις.

Somatoline
Το Somatoline Cosmetic Man Abdominal Top Definition Treatment περιέχει το MenDefinition-complex™, ένα ενεργό καλλυντικό σύμπλεγμα εμπλουτισμένο με καφεΐνη και καρνιτίνη, το οποίο σε συνδυασμό με το μασάζ εφαρμογής αναπτύσσει διπλή δράση: συμβάλλει στη μείωση του συσσωρευμένου επιφανειακού τοπικού πάχους επιδρά πάνω στους ιστούς του δέρματος συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της τονικότητάς και της σφριγηλότητάς τους.