Tα προϊόντα DECLÉOR υπόσχονται απόλυτα προστατευμένη επιδερμίδα με τέλειο μαύρισμα

Tα προϊόντα DECLÉOR  υπόσχονται απόλυτα προστατευμένη επιδερμίδα με τέλειο μαύρισμα

Με σύμμαχο τα αιθέρια έλαια διατηρείστε το δέρμα σας νεανικό και προστατευμένο

H Decleor παρουσιάζει την πλήρη σειρά αντηλιακής φροντίδας και προστασίας με εξαιρετικά φυσικά δραστικά συστατικά υψηλής αποτελεσματικότητας και τη δύναμη της επαγγελματικής αρωματοθεραπείας, για την ολοκληρωμένη προστασία του δέρματος από τις ακτίνες του ήλιου.

Η προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο είναι απαραίτητη για όλες τις επιδερμίδες, ιδίως για εκείνες που παρουσιάζουν εξασθενημένη άμυνα ή υψηλή ευαισθησία στον ήλιο, ενώ είναι πρωταρχικής σημασίας για τα ώριμα δέρματα. Τα αντηλιακά προϊόντα πρέπει να εφαρμόζονται 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο ώστε το δέρμα να διατηρεί τη νεανικότητά του και να είναι σωστά προστατευμένο.

Τα προϊόντα αντηλιακής προστασίας της DECLÉOR έχουν λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας ή υπολείμματα. Δεν περιέχουν ορυκτέλαια ή χρωστικές ουσίες. Επίσης είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και δεν προκαλούν δερματικές αντιδράσεις.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Aroma Sun Expert anti-wrinkle cream [SPF 15, SPF 30, SPF 50] Αντηλιακή - αντιγηραντική κρέμα προσώπου [SPF 15, SPF 30, SPF 50] Προστατεύει από τη UVA & UVB ακτινοβολία παρέχοντας ταυτόχρονα ενυδατική και αντιγηραντική δράση. Δράση και αποτελεσματικότητα

1.Σύμπλεγμα προστασίας του DNA με γιασεμί και βανίλια Ταϊτής προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση ενισχύοντας την άμυνα του συστήματος και προστατεύοντας την καρδιά των κυττάρων που είναι το DNA.

54% αποτελεσματικότητα στην προστασία του DNA * (εκχύλισμα γιασεμιού)

37% αποτελεσματική δράση κατά των ελευθέρων ριζών (βανίλια Ταϊτής) *In vitro δοκιμή, σε ομάδα ελέγχου μετά από έκθεση σε UV stress.

2. Σύμπλεγμα Sol-Collagenine με ηλίανθο και λούπινο : ελέγχει την ποιότητα των ινών κολλαγόνου και προωθεί τη σύνθεση λιπιδίων.

3. Τριαντάφυλλο Δαμασκού : έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η προστατευτική δράση του ενισχύει την άμυνα των κυττάρων και εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

4. Κουρκουμάς Ταϊτής : διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες ώστε να προστατεύει τη φυσική άμυνα του δέρματος.
Αποτελέσματα δοκιμών (σε μοσχεύματα δέρματος): ενίσχυση της φυσικής άμυνας από την υπεριώδη ακτινοβολίακατά 15%

5. Εκχύλισμα πεπονιού : ενυδατώνει και μαλακώνει την επιδερμίδα.

6. Φίλτρα UVA & UVB : προστατεύουν από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.
Προτεινόμενες τιμές λιανικής:

Aroma Sun Expert Protective anti-wrinkle cream

SPF 15 -50 ml € 30,30
SPF 30 -50 ml
€ 30,30
SPF 50 -50 ml € 32,50

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

Aroma Sun Expert Hydrating Body Milk [SPF 15, SPF 30, SPF 50] Αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος [SPF 15, SPF 30, SPF 50]
Προστατεύει από τη βλαβερή UVA & UVB ακτινοβολία ενυδατώνοντας την επιδερμίδα ενώ παράλληλα επαναφέρει τη νεανική της όψη. Ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση και καταπολεμώντας τα σημάδια του χρόνου.

Decleor-Aroma-Sun-Protective-anti-wrikle-cream-FACE SPF15- HD f602c

Βασικά συστατικά & δράσεις:

• Αιθέριο Έλαιο Τριανταφυλλιάς Δαμασκού : προστατεύει τα κύτταρα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου

•Σύμπλεγμα Sol-Collagenine με Ηλίανθο και Λούπινο: ελέγχει την ποιότητα των ινών κολλαγόνου και συμβάλλει στη μείωση της φωτογήρανσης.

•Γιασεμί και Βανίλια Ταϊτής: προλαμβάνουν την πρόωρη γήρανση και δημιουργούν ένα Σύμπλεγμα προστασίας του DNA.

NEO Aroma Sun Expert Summer Oil Body & Hair SPF 30

Decleor-Aroma-Sun protective-hydrating-milk-BODY SPF15- NEW-PUMP -HD 2a0ce

Προστατεύεστε το σώμα και τα μαλλιά σας από τον ήλιο με το αντηλιακό λάδι SPF30

To νέο Aroma Sun Expert Summer Oil Body & Hair SPF 30 με λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή, προστατεύει τόσο τα μαλλιά όσο και το σώμα.

Αισθησιακό, με ενισχυμένη προστασία και υπέροχο άρωμα που θυμίζει διακοπές, χαρίζει στο δέρμα πολυτελές μαύρισμα με μοναδική λάμψη, μεταξένιο και ισορροπημένο φινίρισμα ενώ είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό. Ο υψηλός δείκτης προστασίας (SPF 30), αποτελεί ένα αποτελεσματικό φίλτρο για τις UVA και UVB ακτίνες , προλαμβάνοντας τις βλάβες του δέρματος που προκαλούνται

Η υπερ-προστατευτική σύνθεση του Aroma Sun Expert Summer Oil Body & Hair SPF 30 είναι εμπλουτισμένη με έλαιο Monoi . Αυτό το πολύτιμο αρωματικό έλαιο, παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Γαλλική Πολυνησία με την μέθοδο της διύλισης φρέσκων λουλουδιών Ταϊτινής γαρδένιας (tiare) σε έλαιο καρύδας. Το έλαιο Monoi είναι ιδιαίτερα πλούσιo σε λιπαρά οξέα ωμέγα 3-9 και λινολεϊκό οξύ, με αποτέλεσμα να διασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση μακράς διάρκειας ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την υδρολιπιδική μεμβράνη του δέρματος. Επιταγχύνει την διαδικασία του μαυρίσματος, ενισχύει την μαυρισμένη όψη της επιδερμίδας και παρατείνει το μαύρισμα βελτιώνοντας την υφή του δέρματος. Επίσης αποτελεί μια μοναδική φροντίδα ενάντια στην ξηρότητα και στην ψαλίδα των μαλλιών. Προτεινόμενη λιανική τιμή :150 ml € 30,30

Decleor-Aroma-Sun SUMMER OIL SPF30 HD 45c56


Τα προϊόντα Decleor στην Ελλάδα διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica και στα καταστήματα Beautycom. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας: Distribrands, Γραμμή καταναλωτή: 210 8067190.