#KylieJennerChallenge: Τι απαντά η ίδια για τη νέα μανία που έχει κυριεύσει τους έφηβους

Βιβή Αγγελάκη
#KylieJennerChallenge: Τι απαντά η ίδια για τη νέα μανία που έχει κυριεύσει τους έφηβους

Σπάει τη σιωπή της και απαντά για την ιντερνετική τρέλα


Κάπου ανάμεσα στο όνειρο για ζουμερά χείλη και της μίμησης της ομορφιάς και του στυλ της Kylie Jenner- του μικρότερου μέλους της οικογένειας Kardashian- που αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια έφηβους ανά τον κόσμο, δημιουργήθηκε το #KylieJennerChallenge .

9c571813124abb4e7253cf785be08aaa 8a2f6

Η μόλις 17 ετών Kylie , λοιπόν, άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστή όταν πριν κάμποσο καιρό εμφανίστηκε με διπλάσια σε όγκο χείλη από αυτά που όλοι τη θυμόμασταν. Τότε η ίδια ισχυρίστηκε ότι απλά πρόκειται για μια τεχνική στο μακιγιάζ που της χάριζε το εν λόγω αποτέλεσμα.

fyjfyuj 9e33a

Και επειδή κανείς δεν πείστηκε με αυτή την εξήγηση... μια νέα, εναλλακτική μέθοδος για αύξηση του όγκου των χειλιών, που δεν απαιτεί επίσκεψη σε κάποιο πλαστικό χειρούργο απλά το ρούφηγμα μιας μικρής κόκκινης συσκευής εμφανίστηκε και έγινε το απόλυτο trend του μήνα- τουλάχιστον στην Αμερική -κάνοντας πολλές γυναίκες να ονειρεύονται μεγάλα, σαρκώδη χείλη ala Kylie Jenner.

aed461510a1865e144cce28f0462a46a L b1b02

Φυσικά, το εν λόγω trend (#KylieJennerChallenge) έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα social media μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Χιλιάδες έφηβοι και μη, προσπαθούν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να αποκτήσουν χείλη ala Kylie Jenner δοκιμάζοντας αυτοσχέδιες μεθόδους – κολλώντας μικρά κύπελλα στο στόμα τους- με επικίνδυνα αποτελέσματα.

rtherthetrh 96e4f

Μπροστά σε όλη αυτή την ιντερνετική τρέλα που εμπλέκει το όνομά της (#KylieJennerChallenge), η μικρή Kylie απαντά μέσω των social media. Στο μήνυμά της, ενθαρρύνει τα νεαρά κορίτσια να μην προσπαθούν να μοιάσουν σε εκείνη ή γενικότερα να επιβάλλουν ένα στυλ στον εαυτό τους αλλά να είναι ο εαυτός τους και να μην φοβούνται να πειραματίζονται με το look τους.

Διαβάστε ακόμη:

«Μύρισε» καλοκαίρι η αλλαγή στα μαλλιά της Έβελυν Καζαντζόγλου!