Έξυπνη κίνηση: Αγόρασε την Bepanthol αντηλιακή σου και πάρε δώρο ένα αφρόλουτρο!

Έξυπνη κίνηση: Αγόρασε την Bepanthol αντηλιακή σου και πάρε δώρο ένα αφρόλουτρο!

Η καλύτερη στιγμή για ένα τέτοιο πακέτο προσφοράς! 

Υποδεχτείτε το καλοκαίρι με μία μοναδική ευκαιρία: Aποκτήσετε την αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Bepanthol® με SPF 30 για αποτελεσματική προστασία του προσώπου τόσο από τη UVA όσο και από τη UVB ακτινοβολία παίρνοντας δώρο το Bepanthol® Αφρόλουτρο 200ml για την καθημερινή υγιεινή και προστασία της επιδερμίδας του σώματός σας. Ένα πακέτο προϊόντων προστασίας και φροντίδας της επιδερμίδας για όλο το καλοκαίρι.

Η αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Bepanthol® με δείκτη προστασίας 30 για υψηλή προστασία από τον ήλιο περιέχει προβιταμίνη Β5 και άλλα ενυδατικά συστατικά που βοηθούν την ενυδάτωση του δέρματος και το προστατεύουν από την αφυδάτωση. Επίσης περιέχει βιταμίνη Ε η οποία προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, μία από τις γνωστές αιτίες πρόωρης γήρανσης. H αντιηλιακή κρέμα προσώπου Bepanthol® έχει ελεγχθεί δερματολογικά για αντιδράσεις ευαισθησίας και φωτοευαισθησίας και έχει βρεθεί να είναι κατάλληλη ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα. H αντιηλιακή κρέμα προσώπου Bepanthol®, είναι δερματολογικά ελεγμένη, υποαλλεργική και αδιάβροχη. Δεν περιέχει άρωμα και parabens και δεν προκαλεί ακμή.

Το αφρόλουτρο Bepanthol® βοηθά στην προστασία του δέρματος. Δεν περιέχει αλκάλια και ενδείκνυται για την καθημερινή υγιεινή και την απαλή φροντίδα της ξηρής επιδερμίδας. Το αφρόλουτρο Bepanthol® είναι σε μορφή τζελ και περιέχει γλυκερίνη και προβιταμίνη Β5 που είναι γνωστοί ενυδατικοί παράγοντες. Έχει δερματολογικά ελεγμένη και αποδεδειγμένη ανεκτικότητα. Είναι υποαλλεργικό. Δεν περιέχει συντηρητικά, χρωστικές και αλκάλια. Έχει σύνθεση με ισορροπημένο pH.

Το πακέτο προσφοράς ισχύει μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων