Το μυστικό tip της Beyoncé για τέλεια επιδερμίδα αποκαλύφθηκε!

Βιβή Αγγελάκη
Το μυστικό tip της Beyoncé για τέλεια επιδερμίδα αποκαλύφθηκε!

Για πάντα νέες και λαμπερές, όπως η Queen Bey

Αν είσαι beauty addict, τότε σίγουρα μια από τις καλύτερες ειδήσεις που μπορούν να φτάσουν στα αυτιά σου είναι το να μαθαίνεις τα μυστικά ομορφιάς των αγαπημένων σου stars, πόσο μάλλον όταν οι ίδιες ή οι makeup artists τους αποκαλύπτουν!

Η χαρά δε γίνεται ακόμη πιο μεγάλη, όταν συνειδητοποιείς οτι μπορείς και εσύ να εντάξεις μερικά από αυτά τα μυστικά στη δική σου beauty ρουτίνα...

7aaef24616cfe75b88fc8d643c0abe05 b799f

Τα νέα, λοιπόν, είναι ευχάριστα μιας και ο makeup artist της Beyoncé αλλά και πολλών άλλων celebrities όπως η Chrissy Teigen, Joan Smalls και Karlie Kloss, αποφάσισε να μιλήσει και να μοιραστεί με όλες εμάς τα μυστικά για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα, όπως αυτή της Queen Bey.

17-beyonce-sir-john.w529.h352 93e1a

Ο Sir John Barnett- σημειώστε το όνομά του γιατί πρόσφατα έγινε ο νέος Celebrity Makeup Artist της L'Oréal Paris - που κρύβεται πίσω από τις περισσότερες εντυπωσιακές εμφανίσεις της star τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στα video clips- σε συνέντευξή του στο περιοδικό «The Cut», αποκάλυψε τα εξής:

« Είμαι skin-care junkie! Μου αρέσει να χρησιμοποιώ την κρέμα ματιών σε όλο το πρόσωπο, μιας και περιέχει μικρότερα, πιο λεπτά μόρια- σωματίδια που απορροφώνται καλύτερα από την επιδερμίδα.»

575ef17a413457a2ddff6ccd40c8d358 6f347

Ενώ τονίζει: «Η σωστή περιποίηση του σώματος ξεκινά από την κορυφή έως τα νύχια. Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τις κρέμες προσώπου στο σώμα. Οι περισσότερες γυναίκες φροντίζουν μόνο το πρόσωπό τους - από την γραμμή των μαλλιών έως το πηγούνι. Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό. Δεν πρέπει να ξεχνούν να απλώνουν την κρέμα και στο ντεκολτέ, στην πλάτη , στα πόδια τους.»

Αυτά είπε ο Sir John και αρχίσαμε να βλέπουμε την κρέμα ματιών μας με άλλο μάτι...