H Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει τον beauty εφιάλτη της!

Βιβή Αγγελάκη
H Rosie Huntington-Whiteley αποκαλύπτει τον beauty εφιάλτη της!

Plus: Ποιον κανόνα της περιποίησης της επιδερμίδας δεν ξεχνά ποτέ;

Είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Τόσο οι φωτογραφίσεις, όσο και οι δημόσιες εμφανίσεις της Rosie Huntington-Whiteley κόβουν την ανάσα, ενώ παράλληλα το γεγονός οτι κρατά το lifestyle της μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, κάνουν το 27 χρονο supermodel ακόμη πιο ξεχωριστό στα μάτια μας.

3df4bc3d90675685d882d7ff7b79ecff 72b1b

Κι ενώ πρόσφατα είχαμε θαυμάσει την άκρως καλοκαιρινή φωτογράφισή της για το περιοδικό Harper's Bazaar, η Rosie αυτή τη φορά σε συνέντευξή της, μας αποκάλυψε τι περιλαμβάνει η beauty ρουτίνα της λίγο πριν πέσει για ύπνο, πώς φροντίζει την πάντα τόσο τέλεια επιδερμίδα της αλλά και ποιος είναι ο beauty εφιάλτης της.

bc5653c639322ef444f8dbcbb6bcea8b a519f

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Η Rosie είναι ένα κορίτσι που τηρεί ευλαβικά και με προσήλωση τον κανόνα- που πολλές φορες ξεχνάμε ή βαριόμαστε να τηρήσουμε- του ντεμακιγιάζ ! «Όσο αργά κι αν γυρίσω σπίτι, όσο μεθυσμένη κι αν είμαι, πάντα ξεβάφομαι» αναφέρει η ίδια και συμβουλεύει κάθε γυναίκα να είναι ευγενική και να αποφεύγει τις απότομες ή άγαρμπες κινήσεις όταν ξεβάφεται.

«Με ένα μικρό κομμάτι βαμβακιού αφαιρώ το μακιγιάζ από τα μάτια μου. Νομίζω οτι είναι πολύ σημαντικό μια γυναίκα να κάνει ήπιες κινήσεις και να αποφεύγει να τρίβει πολύ τα μάτια της. Έπειτα καθαρίζω, τονώνω και ενυδατώνω την επιδερμίδα μου, όπως κάνω κάθε πρωί.»

c31be607ae73b6ad5ff88f5a88e3574b 79a65

Και περνάμε στο κομμάτι του beauty εφιάλτη της:

Σε αντίθεση με τις περισσότερες από εμάς, που οποιοδήποτε προϊόν -ειδικά περιποίησης της επιδερμίδας μας- πέσει στα χέρια μας τρέχουμε να το φορέσουμε μαζί με πολλά άλλα που ήδη φοράμε...το 27χρονο supermodel δίνει μαθήματα απλότητας.

«Κρατάω τη skincare ρουτίνα μου απλή. Δεν μου αρέσει να φοράω πολλά προϊόντα γιατί δεν θέλω να επιβαρύνω την επιδερμίδα μου. Είναι εφιάλτης για μένα να ταξιδεύω και να έχω μαζί μου ένα εκατομμύριο προϊόντα.»

Και γιατί άραγε να κουβαλάει ένα εκατομμύριο προϊόντα - αναρρωτιόμαστε όλες εμείς- αφού διαθέτει μια τόσο αψεγάδιαστη επιδερμίδα;

Διαβάστε ακόμη:

Beauty alert: Η Eva Mendes είναι το νέο πρόσωπο της...

Κόκκινο smokey eye & κόκκινο κραγιόν: Θα το τολμούσατε όπως η Jennifer Lopez;

Το μυστικό tip της Beyoncé για τέλεια επιδερμίδα αποκαλύφθηκε!