Τρεις γυναίκες με προβλήματα όρασης μας δίνουν το καλύτερο μάθημα ομορφιάς!

Βιβή Αγγελάκη
Τρεις γυναίκες με προβλήματα όρασης μας δίνουν το καλύτερο μάθημα ομορφιάς!

Θα αισθανόσουν όμορφη αν δεν μπορούσες να κοιταχτείς στον καθρέφτη; Δείτε το video που θα σας συγκλονίσει

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο εξαρτημένη είναι η ομορφιά μας, από αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη; Πόσες φορές αισθανόμαστε ανασφάλεια και με χαμηλή αυτοπεποίθηση, αν δεν ρίξουμε την τελευταία ματιά λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι στον καθρέφτη ή κάτι δεν μας αρέσει στην εμφάνισή μας; Κατά πόσο η ομορφιά είναι μια καθαρά δική μας, προσωπική επιλογή;

Η νέα ταινία «Dove Blind Beauty» που είναι μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας του Dove, «Choose Beautiful», δίνει ένα διαφορετικό νόημα της ομορφιάς , μακριά από το είδωλο του καθρέφτη.

ghdfghfgh a14c9

Εστιάζοντας στη δύναμη της ομορφιάς που πηγάζει από μέσα μας αλλά και της καθαρά προσωπικής επιλογής να αισθανόμαστε όμορφες μακριά από τις νόρμες , τρεις γυναίκες με προβλήματα όρασης από τη Σουηδία μοιράζονται μαζί με όλες εμάς τις απόψεις τους για την ομορφιά.

ghjkghjkgh bdd56

Ναι, αισθάνονται όμορφες ακόμη κι αν δεν μπορούν να κοιταχτούν στον καθρέφτη μιας και για αυτές η «ομορφιά είναι κάτι παραπάνω από συναίσθημα»!

yjkghuihyji 74a88

Η Anna Bergholtz εξομολογείται: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα αφότου έχασα την όρασή μου, πήγαινα να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Ήταν η δεύτερη φύση μου. Μου πήρε αρκετό καιρό μέχρι να σταματήσω αυτή τη συνήθεια.»

Αντίστοιχα, η Ida Östlund και η Naomi Allbäck δηλώνουν πως άρχισαν να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή –όσο περνούν τα χρόνια- σε όλους τους όμορφους ανθρώπους γύρω τους!

Δείτε το video εδώ: {youtube}vAd9aQX65w8{/youtube}

Η φράση που συγκράτησα και με βρίσκει απολύτως σύμφωνη: «When it feels as if I'm in the right place, doing the right things, meaningful things, I automatically feel beautiful»