Madwalk 2015:Τα καλύτερα beauty moments από το show που δεν πρέπει να χάσετε!

Βιβή Αγγελάκη
Madwalk 2015:Τα καλύτερα beauty moments από το show που δεν πρέπει να χάσετε!

Δείτε ποιες κυρίες ξεχώρισαν με τις beauty επιλογές τους

Τα Madwalk 2015 είναι πλέον γεγονός μιας και πριν από μερικές ώρες το κόκκινο χαλί στρώθηκε και πολλοί stars της ελληνικής showbiz έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν πολλές φορές ενώ αρκετές ήταν οι διάσημες κυρίες που μας ξαφανιασαν με τις εκκεντρικές επιλογές στο beauty look τους.

Καταφέραμε, λοιπόν, να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα beauty moments της βραδιάς και σας τα παρουσιάζουμε!

cgsdfghsdf bacaa

Το hairstyle της Κατερίνας Στικούδη ήταν από τα πιο εντυπωσιακά της βραδιάς! Πιάνοντας τα μακριά μαλλιά της σε ένα χαλαρό faux bob – άφησε μερικά τουφάκια να πέφτουν στο πρόσωπό της- και χρησιμοποιώντας ένα χρυσό hair accessory σε σχήμα φτερού, η Κατερίνα πέτυχε μια παραμυθένια εμφάνιση την οποία συμπλήρωνε μεταξύ άλλων και το mani που επέλεξε!

sadfasdg 53304


Η Ελένη Φουρέιρα με εντυπωσιακά μακριά μαλλιά πλεγμένα σε κοτσιδάκια αλλά και ανοιχτό κόκκινο κραγιόν στα χείλη της, ήταν σίγουρα μια από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις της βραδιάς.

fhsdf 3007a


Η Κάτια Ζυγούλη με ένα super κομψο χτένισμα και την καινούργια bronde απόχρωση στα μαλλιά της εντυπωσίασε.

twtyety af9ed


Το ανάγλυφο mani της Demy σε silver απόχρωση σίγουρα ήταν από τα must see του show.

sdfgsdfg 52711


Πιασμένα τα μαλλιά της μισά μισά ήταν το χτένισμα που επέλεξε η Μαίρη Συνατσάκη ενώ ένα ponytail αρκετά χαλαρό και με όγκο στην κορυφή, ήταν η επιλογή της Ντορέτας Παπαδημητρίου. Βέβαια και οι δύο έδωσαν έμφαση στο να δημιουργήσουν ένα έντονο, dramatic eye look.

erweweret b92b2

Η Αμαλία Κωστοπούλου με ένα ροκ χτένισμα που συμπεριελάμβανε κοτσιδάκια μόνο στο μισό τμήμα του κεφαλιού ενώ το όλο look συμπλήρωνε το ιδιαίτερο eye look της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!