Wow! H Doutzen Kroes μόλις έκανε την πιο αναπάντεχη αλλαγή στα μαλλιά της!

Βιβή Αγγελάκη
Wow! H Doutzen Kroes μόλις έκανε την πιο αναπάντεχη αλλαγή στα μαλλιά της!

Εν όψει καλοκαιριού φυσικά...

Είναι από τα supermodels που πραγματικά δεν περνά απαρατήρητο σε κάθε εμφάνισή της: από το κόκκινο χαλί έως και την παραλία!

Τι κι αν εδώ και μερικούς μήνες έχει μπει στα 30, τι κι αν είναι μητέρα δύο παιδιών, η Doutzen Kroes συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της και τις sexy φωτογραφίσεις της!

fghdgjfghj 23f62

Ως γυναίκα που αγαπά να περιποιείται τον εαυτό της, η Ολλανδή καλλονή έλαβε τα μέτρα της εν όψει καλοκαιριού και έκανε- όπως χιλιάδες άλλες stars- μια αλλαγή στα μαλλιά της!

ghkfhjkghj 57f42

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως η Doutzen δεν μας συνηθίζει σε αλλαγές στο beauty look της και για αυτό το λόγο μας ξάφνιασε με την κίνησή της! Το τελευταίο μάλιστα διάστημα το μοντέλο είχε υιοθετήσει ένα καστανόξανθο look, αφήνοντας τα μαλλιά του, στο φυσικό τους χρώμα με πιο ανοιχτές τις άκρες.

dfthdgh e4ba2

Χθες το βράδυ, λοιπόν, η ίδια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία εν ώρα βαφής των μαλλιών της από τους ειδικούς hair colorists της L'Oréal Paris, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι ακόμη πιο ξανθό!

ghdfgjhfghuj d9d3c

Σήμερα το πρωί, η ίδια μας αποκάλυψε το νέο κατάξανθο, super shiny hairlook της. Η Doutzen έγινε πλατινέ ξανθιά και πολύ μας αρέσει!

hdfgdgfh d4f01

Διαβάστε ακόμη:

Άντα Λιβιτσάνου: Ντύθηκε νυφούλα και μας ξετρέλανε με το boho beauty look της

Αντιγράψτε το look της Demy και φορέστε λουλούδια στα μαλλιά σας!

Met Gala 2015: Τα επικά beauty looks των stars που πρέπει να δεις!