Billboard Music Awards 2015: Κάναμε ζουμ στα πιο ωραία beauty looks της βραδιάς!

Βιβή Αγγελάκη
Billboard Music Awards 2015: Κάναμε ζουμ στα πιο ωραία beauty looks της βραδιάς!

Δείτε τα

Για άλλη μια φορά τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής συναντήθηκαν στο κόκκινο χαλί με αφορμή τα 23α μουσικά βραβεία Billboard. Η Chrissy Teigen και ο Ludacris ήταν οι οικοδεσπότες της βραδιάς, ενώ ανάμεσα στους μεγάλους νικητές ήταν η Taylor Swift (πήρε 8 βραβεία) , η Iggy Azalea, η Meghan Trainor, ο Sam Smith, αλλά και το συγκρότημα One Direction. Το Las Vegas γέμισε λάμψη και εμείς δεν θα μπορούσε να μη μεταφέρουμε λίγη από αυτή στις οθόνες σας- εστιάζοντας πάντα στις beauty επιλογές των διάσημων κυριών.

utyuityu fecf2

Αν και αρκετές stars αρκέστηκαν σε safe επιλογές όπως τα smokey eyes και οι απαλές αποχρώσεις στα χείλη τους, πολλές τόλμησαν κάτι το διαφορετικό...

Δείτε ποια beauty looks ξεχώρισαν τη χθεσινή βραδιά και φυσικά πάρτε έμπνευση και για τις δικές σας ανοιξιάτικες εμφανίσεις.

Kendall Jenner

kendall-jenner-billboard-awards-20151 54b9a

Η δροσερή αλλά και ιδιαίτερα μαυρισμένη επιδερμίδα της, το μινιμαλιστικό μακιγιάζ και το slicked-back hairstyle της ήταν τα βασικά σημεία του super sexy beauty look της.

Hailee Steinfeld

hailee-steinfeld-billboard-awards-20151 48c0c

Το winged cat eye look της που έκανε το βλέμμα της ακόμη πιο ιδιαίτερο και έντονο αλλά και το ψηλό ponytail της έκαναν το όλο look της μοναδικό.

Taylor Swift

taylor-swift-billboard-awards-20153 d9ccd

Με ακόμη πιο κοντό καρέ και με messy hairstyle- που έδινε στα μαλλιά της μια φυσική κίνηση, η Taylor έκανε μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της για φέτος. Το όλο beauty look της συμπληρωνόταν με ένα super sexy smokey eye look αλλά και μια απαλή ροζ απόχρωση στα χείλη της. Η αλήθεια είναι πως είναι από τις λίγες φορές που την είδαμε χωρίς το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

Jennifer Lopez

jennifer-lopez-billboard-awards-20151 b7e2c

Η JLo κινήθηκε σε safe και αγαπημένες της επιλογές: Smokey eye look και nude lips ενώ τα απίστευτα λαμπερά και με όγκο μαλλιά της, την ξεχώρισαν.

Δείτε περισσότερα beauty looks στη gallery!