Αυτό είναι το απόλυτο beauty look για τη βραδινή σου έξοδο

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το απόλυτο beauty look για τη βραδινή σου έξοδο

Η Doutzen Kroes μας δείχνει το σωστό τρόπο να το πετύχουμε

Αλήθεια πόσες φορές δεν ψάχνεις γι αυτό το super sexy μακιγιάζ και χτένισμα που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις και να λάμπεις στη βραδινή σου έξοδο; Πόσες φορές θα ήθελες να «κλέψεις» λίγα από τα μυστικά ομορφιάς των supermodels και να δανειστείς λίγη από τη λάμψη τους;

Κι όμως, το απόλυτο beauty look υπάρχει αγαπητές μου και η Doutzen Kroes μας το δείχνει!

kghjkghjk b1a3a

Το πανέμορφο supermodel που αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τον ήλιο στη Γαλλική Ριβιέρα, δίνοντας το «παρών» στο Φεστιβάλ των Καννών μας εντυπωσίασε με το χθεσινό beauty look της στο κόκκινο χαλί.

hgjfghj 78cba


Επιλέγοντας ένα wet slicked back χτένισμα που κράταγε τα μαλλιά της πίσω, η Ολλανδή καλλονή αποφάσισε να αναδείξει τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

hjkghjk 666e0

Τα πράσινα μάτια της τονίστηκαν ακόμη πιο πολύ με το dramatic eye look που περιελάμβανε μαύρο μολύβι περιμετρικά τους και έντονες βλεφαρίδες στο πάνω κινητό βλέφαρο, ενώ το ροδαλό χρώμα της πορσελάνινης επιδερμίδας της ερχόταν σε αντίθεση με το έντονο κόκκινο κραγιόν της .

fghdfgf b6b68

Φυσικά το όλο sexy beauty look συμπληρωνόταν από μια εκρηκτική, κόκκινη απόχρωση στα νύχια της.

dghfghj 853cd

Κι επειδή δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε και να μη ψάξουμε το μαγευτικό κραγιόν της... πρόκειται για το Color Riche – απόχρωση 297 Red Passion- της L'Oréal Paris !