Λίγο τα μαλλιά, λίγο το μακιγιάζ και η Pamela Anderson δείχνει πιο chic από ποτέ!

Βιβή Αγγελάκη
Λίγο τα μαλλιά, λίγο το μακιγιάζ και η Pamela Anderson δείχνει πιο chic από ποτέ!

Επιτέλους, καιρό είχαμε να τη δούμε έτσι!

Καθήλωσε με τη sexy εμφάνισή της τον ανδρικό πληθυσμό τη δεκαετία του '90, αλλά τα χρόνια πέρασαν και η Pamela Anderson δείχνει εντελώς διαφορετική.

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, οι κακόγουστες red carpet και μη εμφανίσεις της, μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πού είναι αυτό το και καλλίγραμμο κορίτσι με το έντονο sex appeal, που όλοι αγαπήσαμε μέσα από το Baywatch .

b4b272ba12510a0e2d2fbd670ed16d4d ca2bb

Ατημέλητη, με αλλοπρόσαλλα outfits και τα σημάδια του χρόνου (και των καταχρήσεων) εμφανή στο πρόσωπό της, η star έδειχνε να έχει αφεθεί και πολύ μας λυπούσε η όλη εικόνα της.

d5f15807179dba7afc29dd13acb26576 67ed3

Όμως, πάντα υπάρχει και το περιθώριο αλλαγής και φυσικά βελτίωσης! Η 47 χρονη Pamela εμφανίστηκε μόλις χθες στο «The Ellen DeGeneres Show» και πραγματικά έμοιαζε με μια άλλη!

pamela-anderson-ellen-1 ce07b

Χωρίς τα μακριά extensions στα μαλλιά της και βαρύ μακιγιάζ, η ηθοποιός έδειχνε πολύ περιποιημένη και σικάτη. Όσο για την ενδυματολογική επιλογή της, αυτή μας ξάφνιασε ακόμη πιο πολύ. Η star επέλεξε ένα μακρυμάνικο λευκό πουκάμισο, που έκρυβε το αβυσσαλέο ντεκολτέ της και ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι.

fghdghh b4d4b

Τι λέτε, σας άρεσε αυτή η εμφάνισή της;