Funkmartini και… έκλεισες!

Funkmartini και… έκλεισες!

Beauty ραντεβού με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο!

Τα καλά νέα είναι για να τα μοιράζεσαι, ειδικά αυτά που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, ακόμα περισσότερο αν δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από ένα κλικ!


Μια τέτοια ιδέα είναι η online πλατφόρμα Funkmartini, που έχει γίνει η νέα εμμονή των beauty addicts και θα καταλάβεις το γιατί από την πρώτη φορά που θα μπεις- και, πίστεψέ μας, δεν θα επιστρέψεις ποτέ ξανά στον «παραδοσιακό» τρόπο που είχες μέχρι σήμερα για να κλείνεις ραντεβού.


Ξεκινάμε από το απίστευτα χρήσιμο, ότι μπορείς να μπεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας και να κλείσεις το ραντεβού σου, ακόμα και αν το beauty salon είναι κλειστό! Οπότε, τέλος το άγχος, τα «Μην ξεχάσω» notes και το αυτομαστίγωμα όταν θυμηθείς πως... ξέχασες να κλείσεις ραντεβού και τελικά έχασες τη μέρα!


Μπαίνοντας στην πλατφόρμα Funkmartini μπορείς να αναζητήσεις την υπηρεσία ομορφιάς που θέλεις, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα κριτήρια πχ, περιοχή, και μάλιστα μπορείς όχι απλά να δεις κοντινές σου διευθύνσεις και τα στοιχεία επικοινωνίας αλλά όλες τις επιπλέον πληροφορίες που θέλεις όπως για παράδειγμα φωτογραφίες του χώρου, αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρει και τον τιμοκατάλογο, ακόμα και αξιολογήσεις από άλλους επισκέπτες που μοιράζονται την εμπειρία τους. Και κάτι ακόμα: μπορείς να κερδίσεις πόντους, τους οποίους εξαργυρώνεις αν θέλεις στην επόμενη υπηρεσία που θα επιλέξεις μέσω Funkmartini!


Μαζί με το γεγονός πως σου λύνει τα χέρια, η Funkmartini δίνει και μια πολύτιμη χείρα βοηθείας: μέρος των κερδών της ετησίως, προορίζονται για το Άλμα Ζωής, χωρίς καμία επιβάρυνση δική σου ή του χώρου- το κλικ σου και μόνο αρκεί για να σώσει ζωές!


Α, και κάτι τελευταίο: κορίτσια, μην κρατάτε την Funkmartini μόνο για τον εαυτό σας! Κάντε share την ιδέα όχι μόνο στις φίλες σας αλλά και στα αγόρια της παρέας, γιατί και εκείνα θέλουν το grooming τους και όπως μαθαίνουμε από τις πηγές μας, όσοι επισκέπτονται την Funkmartini δεν την αλλάζουν με τίποτα!