Πόσο μεγάλωσε! Η κόρη της Uma Thurman έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Βιβή Αγγελάκη
Πόσο μεγάλωσε! Η κόρη της Uma Thurman έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί

Εντυπωσίασε με την απίστευτη φυσική ομορφιά της!

Σίγουρα είναι η εβδομάδα των βραβείων, μιας και σχεδόν σε καθημερινή βάση βλέπουμε διάσημες κυρίες να δίνουν το παρών σε αντίστοιχα events. Supermodels, A-list celebrities της μικρής αλλά και της μεγάλης οθόνης ξεχωρίζουν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους, κάνοντας πολλές εμάς να κολλάμε στις οθόνες των υπολογιστών, προσπαθώντας να αναλύσουμε από τη beauty πλευρά τις εμφανίσεις τους. Ένα από τα πιο «κομψά», όπως χαρακτήρισαν πολλοί βραβεία της χρονιάς ήταν τα προχθεσινά βραβεία CFDA.

Κι ενώ όλοι σπεύσαμε να σχολιάσουμε το μακιγιάζ και τα μαλλιά των stars όπως η Karlie Kloss, η Kim Kardashian, η Chrissy Teigen, η Joan Smalls και η Diane Kruger, στο κόκκινο χαλί των βραβείων CFDA έκανε την εμφάνισή της η κόρη του Ethan Hawke και της Uma Thurman.

ertyetry 2ead0

Αν και μόλις 16 ετών, η Maya Thurman-Hawke, κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το beauty look της, αλλά και με το υπέροχο Zac Posen φόρεμά της.

gsdfgdfg 1ca95

Το απαλό κόκκινο χρώμα στα χείλη της, το χωρίς φλυαρίες μακιγιάζ της αλλά και τα χαλαρά waves στα μαλλιά της, έκαναν το όλο look της natural chic.

dfgsdfg 049e9

Παράλληλα, η ομοιότητα με τη διάσημη μητέρα της Uma Thurman, είναι πασιφανής!

juhiuyi c3773

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Maya κάνει δημόσια εμφάνιση, μιας και στο παρελθόν έχει δώσει το παρών σε πρεμιέρες, επιδείξεις μόδας και άλλα red carpet events , συνοδευόμενη πάντα από τους διάσημους γονείς της.

sdfgfdg 5e42f

Αυτή όμως, είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε μόνη της στο κόκκινο χαλί!

Λέτε να ακολουθήσει και αυτή τα βήματα των γονιών της;