Fa Magic Oil για μια πραγματικά μαγική εμπειρία στο ντους...

Βιβή Αγγελάκη
Fa Magic Oil για μια πραγματικά μαγική εμπειρία στο ντους...

Fa Magic Oil: Η νέα σειρά που φέρνει στιγμές μαγείας στη ζωή σας!

Ονειρεύεστε «μαγικές» στιγμές που θα κάνουν την καθημερινότητα σας λίγο πιο φωτεινή και περισσότερο ενδιαφέρουσα; Το νέο Fa Magic Oil κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα, χαρίζοντας σας τουλάχιστον μία «μαγική» στιγμή μέσα στην ημέρα, καθώς κάνει τα μαγικά του στο ντους για να εξυψώσει το ηθικό σας και να εμπνεύσει τα όνειρά σας. Η μοναδική του σύνθεση αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό σα μετάξι, ενώ παράλληλα προσφέρει στιγμές αναζωογόνησης με ένα απαλό άρωμα που θα σας κάνει να αναρωτιέστε πως ζούσατε τόσο καιρό χωρίς αυτό!

Τα νέα προϊόντα Fa, προσφέρουν πλούσιο, αναζωογονητικό αφρό και καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να αφήνουν σημάδια λιπαρότητας. Το Fa Magic Oil συνδυάζει όλα τα παραπάνω σε ένα μόνο αφροντούς που θα αφήσει στο δέρμα σας μοναδική αίσθηση απαλότητας μετά το ντους.

Τα δύο σαγηνευτικά αρώματα του Fa Magic Oil:

BNL GR Fa SB PD MO Jasmin 750ml 0315 5adbb

Το Fa Magic Oil Ροζ Γιασεμί χαρίζει αισθητή απόλαυση και ανταποκρίνεται πραγματικά στο όνομά του. Το «γιασεμί» είναι μια αραβική λέξη που σημαίνει «ευωδιαστό λάδι». Για χιλιάδες χρόνια, το γιασεμί ήταν γνωστό για την ελαφριά και ευχάριστη μυρωδιά του, η οποία ενέπνευσε το νέο Fa Magic Oil Ροζ Γιασεμί.

BNL GR Fa SB PD MO Lotus 750 0315 6c899

Το Fa Magic Oil Μπλε Λωτός θα αιχμαλωτίσει τις αισθήσεις σας με την απαλή μυρωδιά του από άνθη μπλε λωτού και θα σας χαρίσει στιγμές απόλυτης απόλαυσης. Στην Αρχαία Αίγυπτο, τα άνθη μπλε λωτού χρησιμοποιούνταν για διακόσμηση, καθώς οι άνθρωποι θαύμαζαν την ομορφιά τους.