5 Skin Tips από τη γυναίκα που «έσωσε» την επιδερμίδα της Cara Delevingne!

Βιβή Αγγελάκη
5 Skin Tips από τη γυναίκα που «έσωσε» την επιδερμίδα της Cara Delevingne!

Extra tip: Πώς θα αποφύγουμε το σπυράκι της τελευταίας στιγμής...

Αν δύο πράγματα λατρεύουμε στην Cara, εκτός από το ιδιαίτερο στυλ της, είναι τα φρύδια της (έχουν γράψει ιστορία) και φυσικά, η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της! Κι αν νομίζατε- όπως εμείς πριν διαβάσουμε και σας μεταφέρουμε αυτή την είδηση- πως το 22 χρονο supermodel είχε καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα από την πρώτη κίολας μέρα της ζωής της... κάνετε λάθος!

Η Cara, πέρασε δύσκολα εφηβικά χρόνια, που την σημάδεψαν κυριολεκτικά, μιας και με την είσοδό της στην εφηβεία εμφανίστηκε έντονη ακμή στο πρόσωπο και το σώμα της. Ναι, όσο κι αν δεν μπορούμε να το πιστέψουμε, η επιδερμίδα του top model ήταν γεμάτη μικρά-μικρά σπυράκια!

Όμως, η λύση ήρθε άμεσα από την Dayle Breault! Αισθητικός που ειδικεύεται στην περιποίηση της επιδερμίδας, είναι η γυναίκα που «έσωσε» το πρόσωπο της Cara από την ενοχλητική εφηβική ακμή! Μετρώντας ήδη 25 χρόνια στο χώρο, η Dayle Breault έχει φροντίσει τα λαμπερά πρόσωπα πολλών celebrities όπως της Naomi Campbell, της Mariah Carey, της Marisa Tomei, της Zoë Kravitz και της Lenny Kravitz.

1b1914ddb7bfe441e388dd90f7258f84 267be

Και επειδή το κεφάλαιο λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα είναι κάτι που αφορά όλες μας... η γνωστή αισθητικός σε συνέντευξή της μας δίνει 5 συμβουλές για το πώς μπορούμε να έχουμε και εμείς τέλεια επιδερμίδα !


1) Κάντε scrub

Eίναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στη skinacare ρουτίνα σας . Μη φοβάστε να κάνετε απολέπιση! Είναι ζωτικής σημασίας να απελευθερωθούν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας σας καθώς με αυτό τον τρόπο τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων περιποίησής της θα μπορούν να απορροφηθούν και να διεισδύσουν στην επιδερμίδα.

2) Φροντίστε τη διατροφή σας

Αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και εντάξτε στη διατροφή σας πλούσια σε αντιοξειδωτικά, φρούτα και λαχανικά. Προτιμήστε τις σαλάτες με ξηρούς καρπούς, που ενυδατώνουν την επιδερμίδα, καθώς και καθαρές πρωτεΐνες όπως κοτόπουλο και σολωμός. Αν είστε χορτοφάγος, τότε, τροφές όπως φακές, ρεβύθια ή ξηροί καρποί (κυρίως αμύγδαλα και καρύδια)είναι ιδανικές . Η καλή, υγιεινή διατροφή συμβάλει και σε μια καθαρή επιδερμίδα.

3) Πίνετε άφθονο νερό όλη την ημέρα

Προσθέστε αν θέλετε λίγο χυμό λεμονιού στο νερό σας καθώς με αυτόν τον τρόπο, αφενός θα κρατήσετε το μεταβολισμό σας ενεργό, αφετέρου θα αποτοξινώσετε το σώμα και την επιδερμίδα σας.

3b2441566ab98bddb3dcd93b525fd79c f2e75

4) Κοιμηθείτε κάνει καλό

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο – για την επιδερμίδα σας αλλά και για την καλή υγεία σας- από το να κλείσετε οκτώ ώρες ύπνου. Είναι αυτό που σας δίνει «τη λάμψη». Βάλτε στόχο να κοιμάστε 6-8 ώρες και θα με θυμηθείτε!

5) Μειώστε το άγχος σας στο ελάχιστο.

Προσπαθήστε να αποβάλλετε το καθημερινό άγχος και αντί αυτού, τις δύσκολες ώρες, διαλογιστείτε! Δοκιμάστε το για μια εβδομάδα και θα δείτε αμέσως τη διαφορά στην επιδερμίδα σας.


Όσο για τη λύση express που δίνει η ίδια για το ενοχλητικό σπυράκι... ένα παγάκι αρκεί για να σας «σώσει»!