Η Kim φέτος το καλοκαίρι έχει ένα σοβαρό beauty λόγο για να «σπάσει το Ίντενετ»!

Βιβή Αγγελάκη
Η Kim φέτος το καλοκαίρι έχει ένα σοβαρό beauty λόγο για να «σπάσει το Ίντενετ»!

Και φυσικά να γίνει- για άλλη μια φορά- το επίκεντρο

Είναι από τα πρόσωπα που είτε θα μισήσεις είτε θα αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή. Αλλά ακόμη και αν τα αισθήματά μας δεν είναι πολύ θετικά για εκείνη και την οικογένειά της , η Kim Kardashian ξέρει κάθε φορά να κινεί την περιέργειά μας με τα νέα της καμώματα.

95f18dedab5e6da81ccc694ea0b887b4 8fe6c

Κι ενώ η περσόνα Kim είναι υπό αμφισβήτηση, αυτό που οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε είναι ότι η 34χρονη τηλεστάρ είναι πάνω από όλα μια γυναίκα που ξέρει να περιποιείται τον εαυτό της και μάλιστα πολύ καλά. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι λίγες φορές την έχουμε δει να κυκλοφορεί εντελώς άβαφη!

Όπως είναι λογικό, η επίτευξη της αψεγάδιαστης επιδερμίδας και του τέλειου μακιγιάζ δεν είναι εύκολη υπόθεση και για αυτό το λόγο η Kim, έχει περάσει άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη της να πειραματίζεται με καλλυντικά και τεχνικές.

Εξάλλου, ποια από εμάς μπορεί να ξεχάσει την τρέλα του contouring- φωτοσκιάσεων- που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια και έκτοτε έχει κάνει εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο να την ακολουθούν πιστά;

3d0aa4f410f07f03868579da6869974b c4145

Κι ενώ όλα αυτά λίγο πολύ οι περισσότερες τα γνωρίζετε – το τελευταίο beauty νέο ήρθε για να χαροποιήσει ορισμένες από εσάς και να προκαλέσει το ενδιαφέρον των υπόλοιπων. Η Kim ανακοίνωσε πως πρόκειται να ξεκινήσει να ποστάρει στη νέα προσωπική διαδικτυακή της σελίδα οδηγίες για το πώς θα πετύχετε διαφορετικά μακιγιάζ και μαλλιά. Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει στο λογαριασμό της στο twitter ανυπομονεί να ξεκινήσει η όλη διαδικασία το καλοκαίρι!

cf46fd9511e2e111525fb06c0d2b998c 9a887

Φυσικά, το ίντερνετ για άλλη μια φορά «θα πάρει φωτιά» και η Kim θα είναι πάλι στο επίκεντρο!