«Αποφάσισα να σας δείξω ποια πραγματικά είμαι»: Η φωτογραφία της Tyra Banks που προκαλεί!

Βιβή Αγγελάκη
«Αποφάσισα να σας δείξω ποια πραγματικά είμαι»: Η φωτογραφία της Tyra Banks που προκαλεί!

Δείτε τη και θα καταλάβετε

Είναι μια από τις πιο όμορφες και παράλληλα δυναμικές γυναίκες της showbiz που ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων σε κάθε επίσημη και μη εμφάνισή της. Η Tyra Banks- που σημειωτέον μετρά περίπου 25 χρόνια στο χώρο της μόδας- είναι αναμφισβήτητα μια από τις γυναίκες που τολμούν τις αλλαγές στην εμφάνισή τους, βρίσκοντας τον τρόπο κάθε φορά να τις υποστηρίζουν σωστά.

Έτσι, πριν λίγο καιρό το supermodel και παρουσιάστρια μας ξάφνιασε με την επιλογή της να κόψει τα μακριά καστανά μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα κοντό, pixie hairlook, που η αλήθεια είναι ότι έδινε ένα νεανικό και δροσερό αέρα στο όλο look της.

26DAFF0400000578-3005148-image-a-72 1426905538283 9f7a4 fb57a 07a53


Για άλλη μια φορά όμως, η Tyra «αναστάτωσε το Ίντερνετ» , ανεβάζοντας μια πραγματικά makeup-free selfie στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αποδεικνύοντας μεταξύ άλλων πως δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να «δείξει το αληθινό της πρόσωπό.»

1af2f92e29c22b0c08cbd4e4c3d47afd c4556


Και ενώ μέχρι εδώ θα λέγαμε ότι η Tyra είναι άλλη μια διάσημη κυρία που φωτογραφήθηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ... η 41 ετών star διαχωρίζει τη θέση της, επικρίνοντας με αυτή, την αληθινή χωρίς ρετούς και μακιγιάζ selfie της, όλες αυτές τις κυρίες (celebrities και μη) που βγάζουν δήθεν #nofilter selfies ενώ στην πραγματικότητα έχουν βαφτεί ή έχουν κάνει ρετούς στη φωτογραφία τους.

Παράλληλα, έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα, αποδεικνύοντας, αφενός πως κάθε γυναίκα- ακόμη και η πιο αψεγάδιαστη στο φακό star- μπορεί να έχει κάποια ατέλεια στην εμφάνιση της, αφετέρου πως υπάρχουν και οι stars που δηλώνουν απλές θνητές και μοιράζονται φωτογραφίες με τα ψεγάδια τους με εκατομμύρια άλλες γυναίκες εκεί έξω!

dfghgrgj 8dbc1


«Λοιπόν, σήμερα το πρωί , αποφάσισα να σας δώσω μια γεύση από το πώς πραγματικά είμαι. Ήθελα να καλύψω τους μαύρους κύκλους μου, που φαίνονται τόσο άσχημα , αλλά είπα να σας δείξω το πραγματικό, αληθινό μου πρόσωπο και να ΄μαι» σχολίασε η ίδια και κατέληξε: « You deserve to see the REAL me. The REALLY real me. #RawAndReal»

e6b6827ac20af1632eb35b2c4e1ce71b 6383f

Μπράβο Tyra μας βρίσκεις απόλυτα σύμφωνες! #RawAndReal!

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως, είπε όχι στο καρέ: Δείτε το νέο hairlook της star!

Η Kim φέτος το καλοκαίρι έχει ένα σοβαρό beauty λόγο για να «σπάσει το Ίντενετ»!