Δεν θα πιστέψετε κάθε πότε λούζεται η Nicole Richie...

Βιβή Αγγελάκη
Δεν θα πιστέψετε κάθε πότε λούζεται η Nicole Richie...

Κρατηθείτε με τις δηλώσεις της...

Όταν μιλάμε για μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά των stars, τότε δε γίνεται να μην έρθει στο νου των περισσότερων από εμάς, η Nicole Richie! Η Χολιγουντιανή star και fashion icon δε διστάζει παρά τα 33 χρόνια της, να δοκιμάζει ό,τι extreme στα μαλλιά της και τις περισσότερες φορές να το υποστηρίζει όπως αυτή μόνο ξέρει.

Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές την έχουμε δει να αλλάζει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα – ακόμη και για μια μέρα- πολλά και διαφορετικά hairlooks, αναζητώντας ίσως το ιδανικό για εκείνη. Κι ενώ όλες αυτές οι συχνές και δραματικές αλλαγές απαιτούν σωστή φροντίδα- περιποίηση στα μαλλιά της, προκειμένου να αντέξουν...η Nicole για άλλη μια φορά μας ξάφνιασε με τις δηλώσεις της!

7d9ab43adc15ef27d7fa3fd133ed4dc5 d7377

Η ίδια, λοιπόν, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Into The Gloss αποκαλύπτει: «Λούζω τα μαλλιά μου μια φορά την εβδομάδα. Απλά μπαίνω στο ντους και τα βρέχω, αλλά δεν χρησιμοποιώ σαμπουάν» και συνεχίζει «τα σαββατοκύριακα, απλώνω λάδι καρύδας στα μαλλιά μου και το αφήνω για δύο ημέρες. Τα μαλλιά μου ανταποκρίνονται καλά σε αυτό και είναι εύκολο. Προσωπικά πιστεύω όσο λιγότερα προϊόντα βάζεις στα μαλλιά σου, τόσο καλύτερο γι 'αυτά. Μερικές φορές χρησιμοποιώ ξηρό σαμπουάν.

Παράλληλα, εξηγεί για ποιο λόγο διατηρεί ένα κοντό hairlook: « Κρατώ τα μαλλιά μου σε κοντό μήκος γιατί πραγματικά δεν θέλω να με πολυαπασχολούν». Όσο για το ποιο είναι το αγαπημένο χρώμα στα μαλλιά της... «Δεν έχω ένα αγαπημένο χρώμα στα μαλλιά μου. Εννοώ, έχω απολαύσει κάθε ένα από αυτά. I'm naturally dirty blonde.»

004322b9ed3584085a5d9b06fb1cd57c 0d252

Για το λάδι καρύδας θα συμφωνήσουμε, για το μια φορά την εβδομάδα λούσιμο θα κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας...