Δείτε πώς θα πετύχετε μόνες σας το απόλυτο beach effect look στα μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε πώς θα πετύχετε μόνες σας το απόλυτο beach effect look στα μαλλιά!

Ακολουθήστε  βήμα-βήμα τις οδηγίες από τον Ambassador της Kérastase, Σταμάτη Καραΐσκο

 

Καλοκαίρι και το χαλαρό hairstyling επιβάλλεται. Το beach effect hairlook εκτός του οτι αποτελεί ένα από τα πιο hot trend της σεζόν που πολλές stars προτιμούν, θα επιτρέψει για λίγο στα μαλλιά μας να " ξεκουραστούν" από τη χρήση θερμικών εργαλείων.

Η καλοκαιρινή αύρα και η ακαταμάχητα δροσερή νότα του στην εμφάνισή σας, θα σας κάνουν να το αγαπήσετε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Κι αν νομίζετε πως το να πετύχετε μόνες σας είναι ακατόρθωτο... κάνετε λάθος! Ο hair expert της Kérastase, Σταμάτης Καραΐσκος δίνει, λοιπόν, τις κατάλληλες οδηγίες αλλά και το προϊόν- κλειδί, το Spray à Porter της Kérastase, για να πετύχετε μόνες σας το απόλυτο hair trend!

Ακολουθήστε step by step τη διαδικασία για το τέλειο look:

1. Χρησιμοποιήστε το Spray à Porter από τη σειρά Couture Styling της Kérastase και εφαρμόστε το σε όλο το μήκος των μαλλιών σας.

2. Τσαλακώστε με τα δάχτυλά σας τα μαλλιά- μπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορους τρόπους- για να δημιουργήσετε ανάλαφρες μπούκλες. Σε αυτό το σημείο, αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σεσουάρ για να στεγνώστε τα μαλλιά σας.

3. Απολαύστε φυσικά μαλλιά, λες και είχαν στεγνώσει μόλις μετά από μία βουτιά στη θάλασσα.

11541250 10207058168676357 537087243 n 2276c

Κι αν ρωτάτε για το κλειδί της επιτυχίας... η πρωτοποριακή τεχνολογία και η ελαφριά υφή του Spray à Porter, το οποίο χαρίζει υπέροχους κυματισμούς στα μαλλιά, όπως ακριβώς και το αλμυρό νερό της θάλασσας.

SPRAY-A-PORTER-LowRes f1e5c RESIZE 68d9a

Φυσικά, αν προτιμάτε κάτι πιο boho... ο Σταμάτης Καραΐσκος, προτείνει την πιο εύκολη bohemian πλεξούδα του Καλοκαιριού που εμείς δοκιμάσαμε- όπως αυτή παρακάτω της Kate Moss- και σου δείχνουμε εδώ πώς θα την πετύχεις!

KATE MOSS TRESSE 27780 ccaf8

Εσείς ποιο hairtsyle προτιμάτε;