Δείτε πώς θα κάνετε contouring σε 3 απλά βήματα!

Βιβή Αγγελάκη
Δείτε πώς θα κάνετε contouring σε 3 απλά βήματα!

Το νέο Master Sculpt ήρθε να κάνει τα δύσκολα... εύκολα!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει ένα τέλειο, λεπτό πρόσωπο με έντονες γωνίες; Το contouring είναι σίγουρα αυτή η τεχνική που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά προκειμένου να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας!

Η νέα πούδρα της Maybelline NY, Master Sculpt - η πρώτη πούδρα contouring 2 σε 1- έρχεται αφενός να γεμίσει χαρά όλες εμάς που αγαπάμε αυτή την τεχνική, αφετέρου να μυήσει όσες από εσάς δε τη χρησιμοποιείτε ακόμη, στο μαγικό κόσμο των φωτοσκιάσεων!

MASTER SCULPT f870b

Χάρη στη μοναδική σύνθεσή της, καταφέρνει να συνδυάσει 2 τύπους πούδρας σε 1 συσκευασία για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Η σκούρα ματ πούδρα αναμειγνύεται τέλεια με την ανοιχτόχρωμη πούδρα με κρεμώδη υφή, προσδίδοντας λάμψη. Σε αυτή την ανάμιξη, θα σας βοηθήσει το 2 σε 1 χοντρό βουρτσάκι που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας.

MASTER SCULPT packshot open 1 d39e4

Πάμε να δούμε όμως τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε με τη βοήθεια της πούδρας Master Sculpt προκειμένου να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα.

dfghdghdfgh 7d330

Βήμα 1ο: Περνάτε τη σκουρόχρωμη πούδρα στις γωνίες του μετώπου, κάτω από τα ζυγωματικά και στη γραμμή του σαγονιού, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Βήμα 2ο: Σε αυτό το σημείο, περνάτε την πιο ανοιχτόχρωμη πούδρα στα ζυγωματικά, στο κεντρικό οστό της μύτης, στο άνω χείλος και το πηγούνι.

Τελευταίο βήμα- η ώρα του Blending: Με το 2 σε 1 βουρτσάκι μπορείτε να αναμείξετε τις σκούρες γραμμές που έχετε σχεδιάσει στο βήμα 1 με την ανοιχτή απόχρωση που έχετε απλώσει στο βήμα 2.

MASTER SCULPT packshot c45ae

Η πούδρα βγαίνει σε 2 αποχρώσεις: light/medium και medium/dark