Λαμπερό και λευκό χαμόγελο μόνο με μια κίνηση!

Βιβή Αγγελάκη
Λαμπερό και λευκό χαμόγελο μόνο με μια κίνηση!

Κέρδισε τις εντυπώσεις, όπως μια star του Hollywood

 

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να νιώθει συνεχώς όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της; Να αισθάνεται πρωταγωνίστρια από το πρωί, όταν θα ξυπνήσει και θα πάει στη δουλεία της, μέχρι το βράδυ όταν θα συναντήσει τους φίλους της για ένα cocktail;

Κι ενώ πολλές φορές τα μαλλιά σου μπορεί να είναι ατημέλητα, το μακιγιάζ σου όχι και τόσο άψογο, λόγω της κουραστικής μέρας, ένα χαμόγελό σου αρκεί για να σε κάνει ακαταμάχητη και να στρέψει τα βλέμματα όλων πάνω σου!

Η σειρά AIM White Now είναι ο σύμμαχος ομορφιάς σου και είναι εδώ για να σου χαρίζει το πιο λαμπερό σου χαμόγελο, με μια μόλις κίνηση! Αυτό που θα σε κάνει εκθαμβωτική και έτοιμη για όλες τις περιστάσεις- από τις πιο απλές έως και τις πιο glam εμφανίσεις σου!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ποια σου ταιριάζει :

AIM White Now Gold : για ένα χολιγουντιανό χαμόγελο!

AIM White Now Gold boxtube 5e7d0 9f4b7

Αν αναζητάς ένα χολιγουντιανό χαμόγελο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις, δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις την ΑΙΜ White Now Gold! Η τελευταία πινελιά για ένα άψογο μακιγιάζ! Μια οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια όσο γρήγορα το make-up αναδεικνύει την ομορφιά σου. Με 3 φορές τη δύναμη της τεχνολογίας Blue Light*, η 1η και κορυφαία άμεση λεύκανση ^. Στη στιγμή! Χάρη δε στην πρακτική της συσκευασία γίνεται το απαραίτητο καλλυντικό για το νεσεσέρ σου, για να είσαι πάντα όμορφη και λαμπερή!

AIM White Now για άμεσα λευκότερα δόντια με 1 μόνο βούρτσισμα**!

AIM White Now Core boxtube 2c39a 7094d

H ΑΙΜ White Now ήταν η πρώτη οδοντόκρεμα άμεσης λεύκανσης που λανσαρίστηκε στην Ελλάδα και αμέσως αγαπήθηκε από τον κόσμο. Χαρίζει άμεσα λευκότερα δόντια με 1 μόνο βούρτσισμα** χάρη στη μοναδική τεχνολογία Blue Foam. Η ΑΙΜ White Now μειώνει την εμφάνιση κίτρινων λεκέδων και χαρίζει ένα λευκότερο και πιο λαμπερό χαμόγελο, επιτυγχάνοντας, παράλληλα την προοδευτική, σταδιακή λεύκανση των δοντιών.

AIM White Now Ice Cool Mint για άμεσα λευκότερα δόντια με 1 μόνο βούρτσισμα** & έντονη αίσθηση φρεσκάδας και δροσερής αναπνοής!

AIM White Now ICM boxtube 6b0b6 bffcd

Αν θέλεις ένα λευκό, φωτεινό χαμόγελο & έντονη αίσθηση φρεσκάδας δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την AIM White Now Ice Cool Mint! Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, προσφέρει την προστασία μιας φθοριούχου οδοντόκρεμας χαρίζοντας, παράλληλα, ένα υπέροχο ολόλευκο και «δροσερό» χαμόγελο στη στιγμή!

Και μη ξεχνάς, το χαμόγελό σου είναι το δυνατό σου σημείο! Κέρδισε τις εντυπώσεις, νιώσε γεμάτη αυτοπεποίθηση και όμορφη με το πιο λαμπερό και λευκό χαμόγελο που σου χαρίζει η σειρά AIM White Now!

*vs AIM White Now
^ η 1η τεχνολογία άμεσης λεύκανσης που λανσαρίστηκε στην Ελλάδα. AIM White Now Gold, βάσει κλινικής δοκιμής.
**Κλινική μελέτη για τη μέτρηση του οπτικού αποτελέσματος της άμεσης λεύκανσης, σε 78 άτομα. Το άμεσο αποτέλεσμα λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό