What? Γιατί οι makeup artists φοβούνται την Kendall Jenner;

Βιβή Αγγελάκη
What? Γιατί οι makeup artists φοβούνται την Kendall Jenner;

Τι την έχει "αναγκάσει" να γίνει σκηρή μαζί τους;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Kendall Jenner ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Kardashian. Είναι όμορφη, στιλάτη, με καλλίγραμμο κορμί ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αποτελεί μούσα πολλών οίκων μόδας, παρά τα 19 της χρόνια!

Πρόσφατα μας ενθουσίασε τόσο με την εντυπωσιακή εμφάνισή της για την καμπάνια του αρώματος της Estée Lauder ,«Modern Muse Le Rouge», όσο και με το λανσάρισμα του δικού της κραγιόν σε super καλοκαιρινή απόχρωση!

main.original.585x0 e7c29 a44f0

Φυσικά , το γεγονός ότι η Kendall Jenner έχει εισχωρήσει τόσο βαθιά στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς ( θυμηθείτε τη μεγάλη συνεργασία της με την Estée Lauder), πολλές φορές δημιουργεί κάποια προβληματάκια στη σχέση της με τους συνεργάτες της και συγκεκριμένα με τους makeup artists που επιμελούνται κάθε φορά το beauty look της.

02a5f430efaa5b0f8be8967d2e557599 9e1d6

«Οι makeup artists με φοβούνται, επειδή είμαι επιλεκτική» ομολογεί η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και συνεχίζει: «Παλιότερα συνήθιζα να λέω : κάντε ό, τι θέλετε, δεν με νοιάζει. Τώρα, έχω αλλάξει. Είμαι τελειομανής. Αν κάποιος κάνει το eyeliner μου, θα πρέπει να είναι ακριβώς ίδιο και στα δύο μου μάτια, super-straight! Αν υπάρχει έστω και μια μικρή απόκλιση, θα πρέπει να το διορθώσει.»

602ed1f6e2d91c24505fee1046325486 9e31c

Ενώ καταλήγει λέγοντας: «Ακόμη και οι makeup artists της οικογένειάς μου, αρκετές φορές με φοβούνται.»

Διαβάστε ακόμη:

Wow! 4 φορές που ζηλέψαμε τα beachy waves της Doutzen Kroes!

Δείτε το εντυπωσιακό beauty look της Ελένης Φουρέιρα στην εκπομπή «Ελένη»!