Η Kate Bosworth δεν είναι πλέον ξανθιά! Το νέο της hairlook σίγουρα θα σας ξαφνιάσει...

Βιβή Αγγελάκη
Η Kate Bosworth δεν είναι πλέον ξανθιά! Το νέο της hairlook σίγουρα θα σας ξαφνιάσει...

Δείτε το!

Τι κι αν έχουμε δει πολλές διάσημες κυρίες της showbiz να τολμούν αλλαγές στα μαλλιά τους, τι κι αν οι περισσότερες αρκούνται στο να υιοθετήσουν το It κούρεμα της χρονιάς-το καρέ - υπάρχουν πάντοτε αυτές οι εξαιρέσεις που κάθε φορά θα μας ξαφνιάζουν με τις beauty επιλογές τους.

d045e916be43bfd7d494efcf81fe9857 baf14

Μια από αυτές, η Kate Bosworth, που πραγματικά είναι από τις σικάτες ηθοποιούς του Hollywood. Η πάντα κομψή Kate, που αποτελεί fashion και beauty icon για πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο, είπε να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα πιο πολύχρωμο hairlook.

Color Block Leather ae67c

Αποτελώντας ένα από τα πιο hot hair trend του καλοκαιριού, το rainbow hair trend, η Kate έβαψε όλα τα μαλλιά της στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Με ελάχιστο μακιγιάζ, η ίδια φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Cmagazine», ενώ ανέβασε την φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

rthdrth 798cf

Βέβαια, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η όμορφη ηθοποιός μας έδωσε μια τέλεια ιδέα, αυτή τη φορά για το πώς μπορούμε να κάνουμε ένα τέλειο χαμηλό σινιόν, ιδανικό για κάθε περίσταση!

rtyretu 8ae86

Φυσικά, κρατάμε σε κάθε περίπτωση τις επιφυλάξεις μας, καθώς η Kate μπορεί να υιοθέτησε αυτό το look για τις ανάγκες μόνο της φωτογράφισης! Πάντως, της πηγαίνει πολύ!